Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко помощ за Cz 250 cross

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко помощ за Cz 250 cross

Здравейте колеги от вчера съм собственик на въпросната машина.Но го няма механизама на капака за съединителя и сега е без съединител и другия проблем е,че оста на пиниона е превъртяла около пиниона и е заваряван и положението никак не е добре.Та така интересува ме някои дали може да изнамери снимка на въпросния капак от вътрешната страна за да видя как точно е този механизъм.А и ме интересъва някои ако има за продаване въпросния механизъм или целия капак с него и оста за пиниона и пинион да пише.Мерси предварително.Някои ако знае нещо по въпроса да пише

От: Малко помощ за Cz 250 cross

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:513P60[1].jpg
Прегледи:1
Размер:87.5 КБ
ID:5489603Натиснете снимката за да я уголемите

Име:513P58[1].jpg
Прегледи:1
Размер:68.8 КБ
ID:5489604Здравей , имам нещата които ти трябват .Но за да се смени оста на пиньона трябва да се разцепи двигателя.Пиши от къде си и модела на ЧЗ-то .

Коментар

Здравейте някой може ли да ми каже въпросното чезе модел 513 има ли семеринг на коляновия вал от кум страната на съединителя(маслото).Това е схема по мануала но немога да се ориентирам точно ето я и нея: http://czmadness.net/techdata/513-514/513P42.jpg някои ако знае дали има семеринг изобщо от тази страна или някой ако може да разбере на схемата ще съм много благодарен

Коментар

Това, което питаш- от поз26 до поз 29 (т.е. 26, 27, 28 и 29) са семеринги, от 20-до24- лагери, 43- зегерка.
        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Това си го преведох и разбрах какво е, ти можеш ли да ми кажеш дали и от двете страни на вала има семеринги или само от тази на запалването има, защото при мен е така!

Коментар

Доколкото виждам единия е поз 26, а на другия край е 27. Но тази схема е с "перфектно" качество, та...

И още- валовете са ти два, семерингите 4, ти как мислиш?
            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Интересуват ме семерингите на коляновия вал, моя е грешката.

Коментар

Семеринга е м/у 2/та лагера.

Коментар

Колега, страшно ти благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от GAZ_UAZ Преглед на мнение
                    Здравейте колеги от вчера съм собственик на въпросната машина.Но го няма механизама на капака за съединителя и сега е без съединител и другия проблем е,че оста на пиниона е превъртяла около пиниона и е заваряван и положението никак не е добре.Та така интересува ме някои дали може да изнамери снимка на въпросния капак от вътрешната страна за да видя как точно е този механизъм.А и ме интересъва някои ако има за продаване въпросния механизъм или целия капак с него и оста за пиниона и пинион да пише.Мерси предварително.Някои ако знае нещо по въпроса да пише
                    Днес проверих,имах комплект здрави скорости с валовете но са заминали за скраб,останал е само един венец 13 зъба,ако желаеш ти го подарявам.Може също да попиташ Владо Магарето,преди размяташе някой друг двигател.Моето ЧЗ замина при него,беше с 4-тиристепенна скоростна кутия,той сложи двигател с 5,на моя двигател нямаше гайка която да не е заварена иначе всичко се отвиваше от вибрациите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X