Скоро си купих сузуки катана 50 сс който е 2004 година и е инжекцион а аз такава система не съм виждал и не съм се занимавал но принципно съм наясно с монтьорските неща и системи.Така та да си дойдем на думата отидох да взимам мотора и собственика като се опита да го запали го запали с много въртене и смяната на два акумолатора.Аз се качих направих едно кръгче на късо разтояние но според мен невървеше с пълната си мощност.След загасянето нямаше повече палене.Веднага разговор за цената и стигане до решение че ще го взема така.Вече мотора е вкъщи и разглобен,пробвах да го запаля запали много трудно и работи на празен ход и даже и се форсира след 5 минути работа взе да неможе да се форсира и все по малко да падат оборотите докато незапочна само на празен ход и накрая загасна.Лошото е че неразполагам с нужните инстроменти за диагностика и се намирам в Лондон но доколкото мога ще се опитвам така.Бензин има какво налягане незнам с пръста като запуша маркуча и немога да го удържа и мисля че не е горивото от помпата.Изкарах дюзата и тя си пръска съвсем нормално като гледам и въртя на стартер.Между дюзата и горивната камера има още една джаджа която според мен е някакъв клапан които се отваря в определеният момент и дюзата пръсква горивото та искарах и него и ги събрах с дюзата пробвах пак на стартер и всичко си пръска нормално.Взех да си мисля че като са монтирани нещата на главата и двигателя създаде компресия нещо става с този клапан и спира да работи.Но незнам просто предполагам защото незнам нищо за тази система и нямам никаква информация а и като искарам свеща е суха.
Искам да ви попитам някой ако може да даде мнение и решение на проблема да се е зблъсквал с някакъв подобен проблем ще съм много благодарен да го сподели.Също така ако някой има някаква (всякаква) информация за този модел ще съм благодарен да ми я прати.
Моят имейл е
eio79@abv.bg
Искам да ви попитам някой ако може да даде мнение и решение на проблема да се е зблъсквал с някакъв подобен проблем ще съм много благодарен да го сподели.Също така ако някой има някаква (всякаква) информация за този модел ще съм благодарен да ми я прати.
Моят имейл е

Коментар