Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съединител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• съединител

Здравейте преди една седмица си закупих КТМ 125 скс 1999 като го взех моторчето нямаше никакви проблеми вървеше си идеално но след първото излизане във гората съединитела започна да прави проблем след като го запаля и вклуча първа да тръгвам мотора си тръгва леко със натиснат съединител баз да съм го отпуснал.Та въпроса ми е от какво мое да е маслото във скоростите е сменено слойил съм му мотул транс ойл 10 в 30 каквото си мудават и каквото си беше старото маслото във помпичката е сменено с хидравлично 5 в и обезваздушено както трябва да е помпичките са обслуйени с нови гимички съединитела е прегледан и е добър не е свършил а и не боксува просто неще да отдели хубаво майстора със които го прегледахме каза че мойеби са за смяна пройините на съединитела

От: съединител

Нищо лично, но поредния бисер във форума Колега наблегни на правописа и след това питай!!! Много хора ще прочетат поста ти, но подобно на мен няма да разберат нищо.... Същото важи и за заглавието на темата!Може би ще кажеш, че писането няма нищо общо с карането на моторите, но то говори за човека и за начина по който да му се помогне....Желая ти успех
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

От: съединител

извинявам се за писането но нямам езици на този комп на работа и пиша чрез гоогле преводача и не съм забелязал че половината букви ги няма

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X