Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със съединител на Иж !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем със съединител на Иж !

Първоначално публикуван от Uaz_3303 Преглед на мнение
    Здравейте колеги и аз съм любител на руските машини имам -ижа ена 2ка и две 3ки ако някой знае какво е деее .ИИИИИ ако си имал две съчми между двата шиша те съветвам да върнеш втората да ти кажа защо сложена е да се убере свободния ход на шишовете и съответно за действието на съединителя и виж дали са им здрави леглата там където ляга съчмата ако го направиш това ти си герой и ще караш ако ли не го нагласяш колкото да тръгнеш и да не буксува но уви ти трябва един сандък с скорости и касети.
    Ти направо ме срази.какво значи 2ка и две 3ки,така наистина не знаем,въпреки че аз се досещам.Оригинално е с една съчма,инжинерите които са го конструирали са по умни ей.Моторите които съм карал преобладава ИЖ Планета 2 и 3 никога не съм имал проблем със скорости и касети.

Коментар

Ей
      hristo jivota
      аз пък съм имал щот съм го каръл все с пълна газ и не ме законтряй защото съм сигурен че много те е яд че съм каръл повече такива техники от теб пък и щом не-знаеш съкращенията не дей много да се разбиваш много си докачлив нещо спрямо мен. А аз пък съм имал 5-балнакчета и 4ри ИЖ-А (в момента вече са 3) и съм имал доста проблеми и щи кажа който не кара няма проблеми а този който кара знае какви косури има техниката така че ЖИВОТЕ не се бъзикай с мен ако искаш и снимки щи кача да видиш. Колега ЖИВОТЕ твоята работа е същата като тази на моториста и колоездача: Колоездач си кара в балкана по пряка за Ботев Връх и до една чешма без да реагира пада. А на чешмата седи един моторист наперен с нов кросов мотор с нова екипировка се присмял на колоездача ха-ха-ха-ха как се изтърси....... А колоездача станъл изтръскал се от прахоляка и му отговорил който не кара не пада а който кара и и рискува и понякога пада тотой е истински офроудър качил се на колелото и отпрашил а напериния моторист до Ботев се скъсал от падане и то по пътя .............. (по истински случай разказан ми от приятели)
      Последно редактирано от Uaz_3303; 16-01-13, 12:48.

Коментар

Ей
        hristo jivota
        аз пък съм имал щот съм го каръл все с пълна газ и не ме законтряй защото съм сигурен че много те е яд че съм каръл повече такива техники от теб пък и щом не-знаеш съкращенията не дей много да се разбиваш много си докачлив нещо спрямо мен. А аз пък съм имал 5-балнакчета и 4ри ИЖ-А (в момента вече са 3) и съм имал доста проблеми и щи кажа който не кара няма проблеми а този който кара знае какви косури има техниката така че ЖИВОТЕ не се бъзикай с мен ако искаш и снимки щи кача да видиш. Колега ЖИВОТЕ твоята работа е същата като тази на моториста и колоездача: Колоездач си кара в балкана по пряка за Ботев Връх и до една чешма без да реагира пада. А на чешмата седи един моторист наперен с нов кросов мотор с нова екипировка се присмял на колоездача ха-ха-ха-ха как се изтърси....... А колоездача станъл изтръскал се от прахоляка и му отговорил който не кара не пада а който кара и и рискува и понякога пада тотой е истински офроудър качил се на колелото и отпрашил а напериния моторист до Ботев се скъсал от падане и то по пътя .............. (по истински случай разказан ми от приятели)
        Сега дай малко по спокойно,явно е че нищо не си карал или може би повече на сън,преди да започваш с нападките първо се погледни,2-ки и 3-ки има Юпитер и Планета,трябва ли да ставаме гадатели да разберем за какво става въпрос.Второ аз имам 20 години стаж на мотор,а ти колко имаш да сравним.Трето раздела е Ендуро,това значи че моторите не се карат по ливадите а по балкана,сега ако кажеш къде си ходил с ИЖ-а също ще е показател.

Коментар

Няма проблем на всякъде около моя регион до където ми се ходи например до Ботев много кратно до Къдрафил многократно до Хижа Тъжа,Русалка,Табите, Кръвенишките заслони,Априлци, гроба на Хаджи Димитър, Хижа Свежен и на всякакви други места ти къде си ходил с иж я сподели бре ЖИВОТЕЕЕЕЕ па с балканчи съм ходил в кво на дискотека и в сопот в общижитието при мацкиии направо убииствена машина минава отвсякъде малко са и кобиците но спокойно си го пребираш в стаята пък за иж ти нищо ама нищо неможеш да ми кажеш знаеш ли че има кросов иж К16 се води. И мисля че съм потвърдил ако някой знае какво е 2-ка и 3-ка
          Последно редактирано от Chinela; 16-01-13, 16:43. Причина: Неподходящ език!!!

Коментар

Няма проблем на всякъде около моя регион до където ми се ходи например до Ботев много кратно до Къдрафил многократно до Хижа Тъжа,Русалка,Табите, Кръвенишките заслони,Априлци, гроба на Хаджи Димитър, Хижа Свежен и на всякакви други места ти къде си ходил с иж я сподели бре ЖИВОТЕЕЕЕЕ па с балканчи съм ходил в кво на дискотека и в сопот в общижитието при мацкиии направо убииствена машина минава отвсякъде малко са и кобиците но спокойно си го пребираш в стаята пък за иж ти нищо ама нищо неможеш да ми кажеш знаеш ли че има кросов иж К16 се води смешкоо. И мисля че съм потвърдил ако някой знае какво е 2-ка и 3-ка аре бегай търкаляй аспиринчета смешник
            До всичките тези места където си ги изброил аз също съм ходил с ИЖ но до тях е само коларски път,не знам как си успял въобще да натовариш двигателя по този равнак че чак да счупиш касети и скорости или това говори че не си добър механик и не си си подготвил мотора правилно.И виж вземи наблегни на уроците по Български език,едвам ти разчитам написаното.

Коментар

пък за иж ти нищо ама нищо неможеш да ми кажеш знаеш ли че има кросов иж К16 се води смешкоо. И мисля че съм потвърдил ако някой знае какво е 2-ка и 3-ка аре бегай търкаляй аспиринчета смешник
              К 16 казваш ама ти чувал ли си само за него или си го виждал,преди 10 че може би и повече години съм го виждал на живо че дори и карал,на мотокроса в Левски,имаше клас гъбарка и този ИЖ стана първи.А нещо специфично да ми кажеш за работата на този двигател.

Коментар

ЕЕЕ сега пък не-могъл да прочете написаното. Значи не си ходил в до Априлци през Табите и Кръвеник щом казваш че било коларски път ааа стига ти ме уби ми да зема са пробвам да ида с голфа аа съжелявам че нямам снимки първо помисли преди да пишиш и също така и до другите места до хижа Свежен как се ходи аа от моя край няма коларски пътища до едно място са наречено Букова мугила от там са дирета гадни пътеки но за нас мотористите са обичайно сори пич но не съм съгласен имам и приятели с който бях. Итака пак нещо не разбрах за механиката всичко се учи от една книжка има вътре всичко дори и за тунинг Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0748.jpg
Прегледи:1
Размер:115.7 КБ
ID:5444410Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0749.jpg
Размер:76.0 КБ
ID:5444411Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0752.jpg
Размер:70.8 КБ
ID:5444412Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0754.jpg
Размер:58.2 КБ
ID:5444413 Нече нещо но на дали съм слаб механик все пак имам и други техники но те не са в темата за това приключвай с тея дразги и стига сме спами ли темата на момчето (винаги по умният се отказва пръв) а глупака продулжава да спори поздрави на всичкии млади мотористи и без-аварийно каране

Коментар

Не ми отговори на въпроса,знаеш ли кое е специфичното в работата на двигателя на К16,от мен да мине ще ти дам един жокер специфичното е и при ИЖ Планета Спорт.А понеже виждам че много разбираш от ИЖ,в книжката видях нещо за ИЖ 49,от къде е копиран този модел и виждал ли си оригинала.

Коментар

На книжката ли да в мен е не виждаш ли кориците пич. Ми да бре въртят на обратно коляновия вал наподобява триъгълник ии ти си твой ред е давай да видим няма да кажа повече пък ако искаш може да ти услужа с книжката да почетеш малко. А за ЗИД нещо да ти говории...

Коментар

На книжката ли да в мен е не виждаш ли кориците пич. Ми да бре въртят на обратно коляновия вал наподобява триъгълник ии ти си твой ред е давай да видим няма да кажа повече пък ако искаш може да ти услужа с книжката да почетеш малко. А за ЗИД нещо да ти говории...
                      Кое върти на обратно,има още нещо специфично.
                      Кой ЗИД оня 200 кубика ли,където предната дискова спирачка е механична вместо хидравлична.

Коментар

Такаа, понеже не съм сигурен дали съобщението ми до Момчето с Ижето е пристигнало, ето какво мисля за втората ти скорост-виж да не са ти износени вилките на скоростите.
                        Если запрещено, а тебе очен хочется - тагда можно!

Коментар

Почти сигурен съм,че е от зъбните колела-20 зъба на най старите модели и другото срещу него.Продавам ги от 1981 год????????
                          0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X