Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на риза на кавазаки 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на риза на кавазаки 125

Здравейте.Все още нямам опит с моторетките и реших да взема едно кавазаки кх125 та собственика ми каза че е сменил ризата и буталото.Чувал съм че на тези цилиндри не били с риза и не ставало да се подмени затова ги шлайфали и им набивали втулка която хонинговали и по този начин като го направят почвало много да грей и да хфърля водата или нещо такова.Дали има нещо вярно в това което написах трябва да отговорите вие
    Също спомена че не работел някакъв ускорител но каза че като му дадеш газ се изправяло,за какъв ускорител говори

От: Смяна на риза на кавазаки 125

Здравей.Значи заводско моторите са с "никасил" доколкото знам,той не подлежи на шлайф и т.н ако трябва да се наложи ремонт на цилиндъра се прави втулка(риза).Ризата(втулката) подлежи на шлайфане при което се хонингова това е включено с шлайфа.Когато е с риза при мене вървежа намаля значително и мотора загряваше доста...Този ускорител ти е клапата която отваря на определени обороти и мотора се изстрелва .Тя трябва да работи иначе няма да използваш пълната сила на мотора и може да направи големи бели.Споделям моето мнение ако греша някъде нека някой ме поправи, за да не подведа момчето.
    Да не си решил да го копуваш?>
    Провери по форума има доста информация за тези втулки специално като цяло за кавасаки кх 125.

Поздрави.
    Последно редактирано от Петър Богданов; 11-11-12, 15:16. Причина: Добавяне на информация.

Коментар

Благодаря ти много.Днес ходих да го гледам кавазакито и се оказа че е пълен дроп от всякъде.

Коментар

Качи снимки и дай цена на това кавасаки да говидя.

Коментар

За този мотор ставаше въпрос: Kawasaki Kx за 1200 лв. в Несебър (обява със сигнатура m63297 в cars.bg)
          Последно редактирано от nickbochev; 13-11-12, 19:54. Причина: премахване на линк към тъговски портал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X