Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CR250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda CR250

Здравейте, понеже съм нов във форума моля да ме извините ако не съм уцелил правилния раздел !
    Имам два въпроса единият е - нормално ли е мотора да няма ниски обороти, момчето от което взех мотора каза че така бил настроен нарочно и че карборатора бил нагласен и препоръчва да не го пипам ..... но за мен това е проблем, как мога да направя така че, когато пусна газта на мотора той да не гасне веднага щом оборотите паднат, иначе си върви нормално в смисъл няма проблеми като изключим че за постоянно трябва да припомпвам газта когато съм на място за да не угасна....
    И другото което искам да попитам е, според вас това бутало има ли още живот ако може да се разбере по снимките де
    Струва ми се че вторият сегмент (долния) от долната страна е със леко заоблено ръбчето на едно място някъде около сантиметър дълго (това не може да се види на снимките затова го пиша ) това проблем ли е
    Благодаря за отделеното време, и отново се извинявам ако не съм уцелил правилния раздел !
    Прикачени файлове

От: Honda CR250

Не може да се прецени така , светкавицата пречи...свали цилиндъра , това е двутактов мотор , нямаш никакви ангренажи и други щуротии характерни за 4т. ,всичко тук е в пъти по-просто .Измери си буталото огледай и цилиндъра ...все пак си купил "нов" мотор , провери всичко преди да хванеш гората (ако си тръгнал натам де) ... относно ниските , повечето кросови 2т са така, направени са за мотокрос трасе ,на яка газ , карат се от състезатели които са способни да ги държат в най-добрите за тях обороти-високите. Като купувам мотор , гледам да ми останат пари за основен ремонт , но това си е мое мнение...
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Ако мислиш да бараш карбуратора,то най добрия вариант който мога да ти предложа е Митко от Троян!!!Чудесен Майстор с главно М!!
      Yamaha Dt 125 R > Suzuki DRZ 400 E > Beta Rev 3 "06" > KTM 520 EXC

Коментар

Не не е нормално да няма ниски. Аз имам същия проблем с моята хонда скоро и аз си закупих мотор със същия проблем( и на мен ми казаха същото за ниските ).Сега съм разглобил карбуратора ще бъде измит и ако има нещо за смяна ще бъде сменено.

Коментар

Цилиндъра не е ли никасилов,те не трябва ли да са с 1 сегмент?

Коментар

Първоначално публикуван от husqvarna125 Преглед на мнение
            Цилиндъра не е ли никасилов,те не трябва ли да са с 1 сегмент?
            Това е 250сс и е с 2 сегмента.
            Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X