Здравейте колеги искам да ви попитам колко харчи горе долу тази машинка и става ли за преходи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
YAMAHA YZ 250
Свий
X
-
От: YAMAHA YZ 250
Ако съдя по моя мотор, ще ти гори около 9-10л./100км. А, за преходи малко е трудно с такъв тип мотор.При изкачване иска да е във високи обороти иначе умира
При спускане по добре да е на свободна иначе рискуваш да го прецакаш,а така пък може да прецакаш себе си както аз направих в неделя
Прекалено се засилих по надолнище и няма спиране и едни салта,няма да говора.Мотора падна върху мен и ме удари с кормилото в кракът и то на две места,добре,че бях с каска и наколенки,че щях да съм в болница.Не е като четиритактовия да спускаш на скорост и да убиваш скоростта.Взех да се замислям за 450 4т ама ще изчакам известно време.YAMAHA WR450F
-
до сега сьм карал само 4т но от един месец карам YAMAHA YZ 250 2т и нямя да карам никого повече 4т двутактовиа е уникален за каране даже ние караме само пьтеки и сьм много доволен инече розхода е 10 на 100 за преходи ако имаш предвид 60 90 км няма никакви проблеми
Коментар
-
Първоначално публикуван от kriso222 Преглед на мнениеПопринцип и аз съм голям фен на 2т и карах 2т 125цц и ми даваше разход 8л на 100км и за това ми беше интересно 2т 250цц колко харчиYamaha WR 200
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар