Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАДНА-MZ RT 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЗАДНА-MZ RT 125

МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ MZ RT 125 ИМА ЗАДНА СКОРОСТ ИЛИ ПРОБЛЕМЪТ МИ Е В ЦЕНТРОВКАТА, ЗАЩОТО МОИТО MZ ВЪРВИ И НАЗАД

До: ЗАДНА-MZ RT 125

Първоначално публикуван от finev_sasho Преглед на мнение
    МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ MZ RT 125 ИМА ЗАДНА СКОРОСТ ИЛИ ПРОБЛЕМЪТ МИ Е В ЦЕНТРОВКАТА, ЗАЩОТО МОИТО MZ ВЪРВИ И НАЗАД
    По-скоро имаш няколко задни

Центровка..., макар че това RT нищо не ми говори

Коментар

Мойто чезе също има задна
      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от finev_sasho Преглед на мнение
        за пръв път чувам за такъв модел на МЗ Ама го има:

2010 CRF 250 R

Коментар

понеже е с магнет и ако предварението му е малко може да запали обратно.яви стари емзети и други с магнетно палене.имал съм случай и с чз250 крос с чукче.при 0.2 пали на обратно.даже неможеш да разбереш кога.

Коментар

Лампичката за зареждане на динамото свети,по това се познава.На мен ми го правеше и при твърде голямо,и при твърде малко предварение.

Коментар

Запалват обратно от голямо предварение а не от малко .
              не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

Това беше и моят проблем .НО докато дядо ми не се направи на голям майстор и ми е*а мотора отвсякъде и сега има бая теми за МЗ а ПО теМАта тва е от ЦЕНЗТРОВКАТА и най вече от рпедварението .... ПОЗДРАВИ !!
                Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Преди доста години бях свидетел на една много интересна гледка...та имаше един с едно Иже 350 с кош...та бутаха го назад палеше и караше на задна даже и скоростите си сменяше ...точно тогава имахме едни приятели германци на гости и се бяхме качили на вилата в с.Кичево(близо до Варна), а именно там го видяхме този карач...и германците гледаха и се пулеха и се чудеха какво става ...да вярват ли на очите си, и колко е изобретателен българина .

Коментар

И на мен веднъж ми се случи тая случка, тъкмо паля и се приготвям да тръгна с боксуване и като ми тръгна мотора на зад си изкарах акъла, щях да обеля носа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X