Здравейте колеги имах малко проблеми с мотора - 2001 Кавазаки КХ125 . Не палеше, давеше се и други такива дреболии. Закарах го на майстор след няколко дена човека ми звънна и каза , че карбуратора няма нищо не разпробито вътре. Купих карбуратор от 2001 Сузуки РМ 125 . Отново не искаше да пали като хората но работа се пооправи. Оказа се , че и електрониката е за смяна. Смених я , но сега когато му дам газ мотора на 1-ва и 2-ра скорост не искаше да се изчисти а започваше да работи все едно се е включил прекъсвач.Когато мина на 3-та трудно поемаше, защото не е бил в оборот но се изчистваше. Иглата беше на средна позиция. Реших , че не му стига горивото и вдигнах иглата максимално високо, но работа на мотора стана по зле. След което последва обратната операция свалих иглата най-ниско и мотора пак има забиване все едно е на прекъсвач, но вече успява да се изчисти. Звъннах на майстора да му закарам мотора да ми настрои карбуратора , но човека е в Испания за минимум 2 месеца . Без да му обяснявам какво съм правил а какви са симптомите и на база това което е гледал, когато мотора беше при него . Майстора каза , че ми е много богата сместа и трябва да сменя Pilot Jet-a . Посъветва ме Main Jet-a да не го барам, защото на високите обороти било хубаво сместа да е по богата. Карбуратора е с Pilot Jet - 55 и Main Jet - 350 . Заводския карбуратор го дават , че трябва да работи с Pilot Jet - 40 и Main Jet - 420. Интересува ме какво бихте ме посъветвали . И евентуално някой колега от Бургаски регион а може и от всякъде ако има жигльори с ,които да пробвам различни настройки на карбуратора ще съм много благодарен
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
жигльори за карбуратор Mikui TM36
Свий
X
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар