Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha Dt125 бутало?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha Dt125 бутало?

Колеги може би ще ми се наложи да сменям буталцето на моя DTR125, в последно време изгуби мощност и хич не му се иска да върви. Проблема може да е и друг, но това ще го разбера като отворя двигателя и видя какво е вътре. Искам да ми препоръчате някакво бутало, имам в предвид като марка не ми се е налагало до сега да вземам и не знам кои са читави, а искам като го правя да е с хубави части!

От: Yamaha Dt125 бутало?

Колеги давайте предложения!!!

Коментар

Преди няколко месеца едно момче от форума беше пуснало тема за проблем с неговата машинка. Май е същата като твоята. Мисля че си купи бутало от един сайт, който аз му показах (дадох му линк). Имаше някаква разлика в буталата доколкото помня. Питай него за представянето на буталото. Аз не съм купувал бутало от там, но цената беше около 100-110 лева. Темата беше 2-3 страници. Тук трябва да е някъде (в този раздел). Пиши му лично съобщение дали е станало моторчето добре. Има и за 200 лева бутала, ама струва ли си при положение, че и с такова от 100 си бяга...

Коментар

Аз съм тоя колега дето си ремонтира моторчето преди време

Ето това е темата, на 3тата страница съм написал за буталото !!

http://www.offroad-bulgaria.com/show...=137431&page=3

Общо взето по-евтините бутала са еднакви само цената се разминава с до 30-50 лв , в зависимост от къде си го поръчаш. Аз си взех от Еди мотор (мототехниката) в Благоевград. Буталото пише , че е японско и е с изпъкнало чело. Бутало , сегменти и бутален болт ми излязоха около 60лв.
        Сложих го зимата, разработих го и от тогава до сега ''ох'' не е казало !!! Карам всяка седмица и то доста хард ендуро. Мотора се кара на доста тежки терени и места с големи наклони , където главно играят 1ва и 2ра до макс обороти !! Да чукна на дърво не съм имал проблем до сега !!!

Дано съм ти бил полезен
        Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Мерси колега темата ти ми беше доста полезна. Аз помня, че бях гледал една тема някъде из форума в която момчето си беше купило бутало vortex или нещо подобно беше, и ми направи голямо впечатление цената му също, но не мога да я намеря сега.

Коментар

Също така ако някой е използвал бутало "prox" може да даде своето мнение.

Коментар

Буталата Прокс са нищо друго, освен бутала Art - фирмата, която изработва буталата за повечето японски мотоциклети за серийно вграждане.
              Моето е Прокс (с хонда съм обаче) с надпис Арт отвътре и отстрани на полата пише мейд ин джапен. Кутията е с надписите на Прокс.
              Vertex са много хубави бутала, wiseco също. Всички тези три вида съдържат силиций за намаляване на температурното разширение и са хубави части. Не правиш компромис с което и да е от тях.

Коментар

Andy благодаря много за информацията ще разгледам по-обстойно и ще видя дали ще мога да намеря отнякъде точно за моята моторетка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X