Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предпазител за резонатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предпазител за резонатор

Здравейте, има ли някой представа и впечатления за подобен предпазител? Дали е функционален и най-важното издържлив? Знам че обхваща двигателя, водната помпа и гайдата в едно.

http://www.amxsa.com/shop/index.php?...&productId=439
    IN ENDURO WE TRUST!

От: Предпазител за резонатор

заслужава си , добри са !
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз карам със самоделен предпазител на картера. Изработен е от 3мм алуминий и съм доволен. Не съм пукал картер досега . Но в гората често се е случвало да ударя пънче, дръвче или камък . Сега алуминия поема всичко. На каква цена излиза този предпазител с доставката ?

Коментар

В процес на договаряне съм, защото е от Германия. За моя мотор по-важно е да съхраня гайдата от картера, тя ми е по опасна.
        IN ENDURO WE TRUST!

Коментар

Точно този модел е доста добър според мен. По негов модел си направих моята самоделка. Доста нескопосана стана и скоро ще си правя нова.
          Цялата идея ми харесва с това захващане и към рамата и към резонатора. Преди ми се случваше като ударя резонатора от долу и да се изкриви тясната част която завива към двигателя, с предпазител от този тип това значително намалява според мен.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Сега се сещам къде съм виждал подобно нещо, а то беше на твоя мотор, когато ходихме с Пачароза да караме след Бяло камене.
            IN ENDURO WE TRUST!

Коментар

Аз съм с такъв и засега нямам оплаквания (~200ч). Бая бой е видял и резонатора почти няма оплаквания.

Коментар

Колеги качете някоя снимка на предпазител на резонатора(имам в превит самоделка).Че ми се иска и аз да си спретна някакво предпазителче докато не е станало прекалено късно.

Коментар

Предпазителя е монтиран и изпробван. Върши идеална работа и е доста здрав. Препоръчвам го въпреким, че трудно се намира.
                  IN ENDURO WE TRUST!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X