Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мека връзка на генрацията.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мека връзка на генрацията.

Здравейте колеги, вчера докато разтъпквах машинката изведнъж взе много да патка . Огледах го и се оказа , че меката връзка между резонатора и заглушителя се е скъсала . Проверих веднага тук http://www.bikebandit.com/houseofmot...49486#sch67279 . Номера на връзката е 92093 обаче цената и от 26.98$ ме изненада много неприятно. Понеже магазина от , който пазаря работят така : Проверяваш цената в байк бандит и я смяташ не в $ а в евро. И не ми се дават 54лв за една мека връзка . Та въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и как го е решил . Мога ли да използвам някакъв топлоустойчив гумен маркуч или нещо подобно.

От: мека връзка на генрацията

Можеш да сложиш парче гумен маркуч от хидравлика или нещо подобно.При камионите и селскостопанската техника има подобни размери.Изпробвано.Малко се поопича със времето,но изкарва около година.Необходимо е само периодично да притягаш скобите,които го държат.

Коментар

От: мека връзка на генрацията

Много благодаря . Още утре отивам в ТКЗС-то да видя дали няма да изровя някое парче. Аз нека взема 1метър без пари пък ще го сменям на 6 месеца и пак ще изкарам 5години . Ще пиша какво съм намерил и какъв е бил резултата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X