Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с чезе 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с чезе 250

Здравейте колеги,
    имам проблем с моето чезе, то е със запалване от карпати. До преди 1-2 седмици палеше лесно и вървеше добре, но от 1 седмица насам започна да пали много трудно. Първоначално въобще не качваше бензин на свещта, но свалях карбуратора сигурно 10 пъти, продухвах го, чистих, даже и го варих във вода и започна да качва бензин, но пак пали много трудно, а като запали дими супер много и при подаване на повечко газ глъхне и гасне и после няма палене. Сменях свещТа, центровки правих, но не и не. Като му сваля свещТа и го ритна няколко пъти без свещ после пали, но пак глъхне и гасне. Съмнявам се, че или дърпа въздух от някаде или масления семеринг е избил. А и отпред на цилиндъра, където се захваща ауспуха е хвърляло масло и е излязло от скобата, която захваща ауспуха. Ще съм ви много благодарен, ако някой може да ми каже от какво прави така.

От: Проблем с чезе 250

Ако не си прекалил с маслото, бъди сигурен че прекомереното пушене се дължи на износен ляв семеринг на коляновия вал.Кажи от кои чезета е, кросовите или туристическите, и нека колегите които са по-запознати ти кажат дали може да смениш серингата без да цепиш двигателя.
    Последно редактирано от джамал; 22-07-12, 18:00. Причина: Техническа грешка
    harley davidson-fan

Коментар

От: Проблем с чезе 250

Изсипи бензина от поплавковата камера и му налей от маркучето свеж бензин с малко масло. Спази пропорцията и не се оливай с маслото. Разбий си го в едно шише и му налей догоре през маркучето да си напълни камерата на карбуратора. Не го пъхай в щуцера на кранчето (не го свързвай с резервоара), а опитай да го запалиш така с новия бензин. И кажи същото ли е или не. Ако е същото, колегата над мен те е насочил къде да търсиш аварията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X