Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кит за Aprilia RX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кит за Aprilia RX

Здравейте Искам да попитам по-разбиращите за моето моторче, което е 50 кубика, какъв кит трябва да сложа (т.е. всичките части които са необходими), какво трябва да се закупи и коя марка е препоръчителна, за да стане 75 или 80 кубика
    Двигателят е Minaralli AM6; моторът е 2001 година

От: Кит за Aprilia RX

Това ми предложи един колега на мене предполагам, че ще ти свърши някое от тях работа... Необходими са ти Цилиндър ,глава ,бутало ,бутален болт,лагерче на буталния болт , сегменти и гарнитури мисля ,че е това и след това трябва настройка на карбуратора. ако няма настройка трябва да смениш жиглиорите с по големи и пускаш повече въздух зависи от карбуратора... за 75 кубика можеш да го шлайфаш твоят цилиндър и пак ще получиш добър резултат а ако вече си се насочил към кит за Rx има навсякаде.

И аз имам Априлиа Рх 50 това на аватара е тя

Коментар

С колко е нормално да се шлайфа буталото, за да се получи добър резултат?

Коментар

Първоначално публикуван от Smak4o Преглед на мнение
        С колко е нормално да се шлайфа буталото, за да се получи добър резултат?
        А защо ти е да шлайфаш бутало!?

Ако имаш предвид цилиндър и питаш по темата, 50сс не може да се шлайфа на 75 или 80...
        Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Обърках се за цилиндър питах. Идеята ми е да е с една идея по бърз или рязък (Изключваме смяната на 2-та пиньона)

Коментар

Обърках се за цилиндър питах. Идеята ми е да е с една идея по бърз или рязък (Изключваме смяната на 2-та пиньона)
            Ще ти дам по-добра идея- продаваш стария и си взимаш 125 кубика.
            Yamaha WR 200

Коментар

По бърз без смяна на пиньоните мисля, че няма как да стане... За по рязък с кит, но марковите са между 300+ и 600лв или поне толкова бяха допреди няколко години, когато имах подобна идея и търсех как вървят. Мисля, че бяха 75cc, 80c, 90cc. Ако намериш втора ръка бива, но ако ще купуваш нови по разумно е да послушаш съвета на колегата...
              Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Вече има китове за по 150..200 лева на 85цц и ще останеш много доволен,но и аз съм на това мнение продай този и вземи 125.

Коментар

Първоначално публикуван от andrags Преглед на мнение
                  Здравейте Искам да попитам по-разбиращите за моето моторче, което е 50 кубика, какъв кит трябва да сложа (т.е. всичките части които са необходими), какво трябва да се закупи и коя марка е препоръчителна, за да стане 75 или 80 кубика
                  Двигателят е Minaralli AM6; моторът е 2001 година
                  Добър ден! Понеже имам априлиа рх 50, и и сложих кит на 90цц с 49мм бутало, но ме интересува дали някой ще може да ми каже г/д колко коня е?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                  X