Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ИЖ планета 3...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ИЖ планета 3...

Здравейте колеги.Наскоро си закупих ИЖ и ми излезнаха следните проблеми ... Моторът не беше каран от около 1/2 години направо го взех, защото беше за 50 лева, все пак какво му плащам.. И с тази мисъл отивам в 12 часа вечерта от мерак , чистя карбуратори ,тоци..центровки и т.н и накрая важния момент в 2 часа паленето..Учудващо за мен ритнах и запали от 3тия път и си работеше. Ниски, високи обороти, имаше проблем със скоростите ,но го оправих..Та на другия ден след 2 кръгчета имаше леко чукане в двигателя, на което не обърнах внимание.:@ и след още едно кръгче започна да работи като дизелов автомобил, така чукаше ... Отварям - цилиндърът здрав, сегменти здрави, но игленият лагер на биелата отдолу беше разбит напълно.
    1-Въпросът ми е дали мога да сменя само лагера на биелата или трябва и биелния болт, защото има малки драскотини .
    2- Трябва ли да сменя и лагерите на вала и семерингите или може и със старите и ако излезнат проблеми какви ще са.
    3-Какво да правя с предницата .. като сложа малко масло на коловете си го изхвърля надолу, а иначе функционират що годе добре...
    4-На капака на съединителя бяха изтървали всички болтове и нямаше как и направих една инпровизирана БГ скоба.(шина), с която го закрепих и не мърда.Дайте идеи как да го оправя и да си сложа капака на съединителя. Благодаря предварително.

От: Проблем с ИЖ планета 3...

Според мене смени лагерите на вала и семерингите за всеки случай а за предницата щом функционират що годе добре ти дреме на капелата мисля че няма да го караш в гората
    eat my dust

Коментар

Свиршена история е този мотор...взех почти всички части сега не мога да събера скоростите ;д ако има някой някаква схема или нещо ткова да погледна би било добре..Мерси все пак за отговора

Коментар

http://www.moto.masteraero.ru/moto_rossiya_16.php

и още едно с много снимки и обяснения:
        http://novostikoles.ru/moto/7900-mot...nayuschih.html
        Последно редактирано от Andy Van Der Drift; 03-08-12, 09:48.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X