Здравейте колеги днеска реших да си проверя маслото в скоростната кутия и видях че е станало светло сиво . Аз си мисля че е влезнала вода от някъде и се е пресякло ако някой може да ми каже от къде може да е влезнало вода при условие че не тече от никаде . Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
yamaha dr скоростна кутия
Свий
X
-
От: yamaha dr скоростна кутия
Първоначално публикуван от dimitraki5 Преглед на мнениеЗдравейте колеги днеска реших да си проверя маслото в скоростната кутия и видях че е станало светло сиво . Аз си мисля че е влезнала вода от някъде и се е пресякло ако някой може да ми каже от къде може да е влезнало вода при условие че не тече от никаде . Благодаря предварителноYamaha WR 200
-
Нещо ми навява на фибъра на водната помпа (май така се казваше) , какво мислиш speedrifter? Или .. как беше семеринг на колянов вал и от там да влиза водичка.....Нека знаещите да кажат....
Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 16-05-12, 21:19.Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / Жокера / Преглед на мнениеНещо ми навява на шибъра на водната помпа (май така се казваше) , какво мислиш speedrifter? Или .. как беше семеринг на колянов вал и от там да влиза водичка.....Нека знаещите да кажат....
И аз имах такава ситуация- 44 лв поръчка от YamahaYamaha WR 200
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар