Обява

Свий
Няма добавени обяви.

yamaha dr скоростна кутия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• yamaha dr скоростна кутия

Здравейте колеги днеска реших да си проверя маслото в скоростната кутия и видях че е станало светло сиво . Аз си мисля че е влезнала вода от някъде и се е пресякло ако някой може да ми каже от къде може да е влезнало вода при условие че не тече от никаде . Благодаря предварително

От: yamaha dr скоростна кутия

Първоначално публикуван от dimitraki5 Преглед на мнение
    Здравейте колеги днеска реших да си проверя маслото в скоростната кутия и видях че е станало светло сиво . Аз си мисля че е влезнала вода от някъде и се е пресякло ако някой може да ми каже от къде може да е влезнало вода при условие че не тече от никаде . Благодаря предварително
    Антифриза в радиатора намалява ли?
    Yamaha WR 200

Коментар

Мисля че намаля съвсем по малко , но се сетих и друго преди няколко седмици го потопих в едно плато възможно ли е да е влезнала вода от капачката

Коментар

Нещо ми навява на фибъра на водната помпа (май така се казваше) , какво мислиш speedrifter ? Или .. как беше семеринг на колянов вал и от там да влиза водичка.....Нека знаещите да кажат....
        Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 16-05-12, 21:19.
        Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / Жокера / Преглед на мнение
          Нещо ми навява на шибъра на водната помпа (май така се казваше) , какво мислиш speedrifter ? Или .. как беше семеринг на колянов вал и от там да влиза водичка.....Нека знаещите да кажат....
          Точно така- семеринг или фибър.
          И аз имах такава ситуация- 44 лв поръчка от Yamaha
          Yamaha WR 200

Коментар

Мерси колеги днеска разглобих кутията и имаше антифриз и махнах семеринга на водната помпа за да търся нова . А някой да знае как да си сложа оста на манивелата защото падна и сега немога да нагодя нещо прожината и зъбите

Коментар

Мерси колеги днеска разглобих скоростната кутия и имаше антифриз , свалих семеринга на водната помпа да търся нов . А някой да знае как да си наместя оста на манивелата защото падна и немога да нагодя прожината и зъбите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X