Христо воскресе колеги .Днес ми го направи за първи път преди това мотора не го бях карал 3-4 дни  иначе през деня го бях карал, давам контакт натискам спирачката стопа  свети ,стартирам с  бутона и се чува само цъкане. Първият момент помислих , че е  паднал акумулатора но и след неговото зареждане същият проблем.  Възможно ли е да са четките на стартера .Мотора е хонда пантеон 125сс. По късно запали когато с гаечен ключ почуках върху стартера.Ако е стартера как се сменят четките  .Мотора е без манивела

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Може би проблемен стартер

Свий

X
- 

От: Може би проблемен стартер

В YouTube вярвам има много клипове относно тази манипулация.Някои добър колега да напише ключовата дума на английски да помогнем на dimitar123456.
 На теория се сменят лесно а на практика не толкова .Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F
 Коментар
- 

От: Може би проблемен стартер

Ако не са заминали четките може и да се разминеш само с внимателно почистване на колектора с фина шкурка. Прегледай дали се движат нормално и ако има нужда почисти каналите . Имат ли още ход не ги сменяй , защото тези които ще сложиш няма да изкарат и на половина от оригиналните.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар