Обява

Свий
Няма добавени обяви.

suzuki ts 125 генерация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• suzuki ts 125 генерация

Здравейте искам да сменя или да модифицирам гърнето на моето сузуки в момента звука му е като резачка а искам да го докарам малко по като 4т мотор.
    ако махна гърнето вероятно ще постигна желания резултат,но при положение 4е има само 20-22 коня не ми се иска да похабя мощност.
    Къде мога да намеря гърне или дори цяла генерация за машинката.Благодаря предварително

От: suzuki ts 125 генерация

Колега, каквото и да правиш няма да постигнеш желания резултат Ако искаш 4Т звучене, значи трябва да смениш мотора, ако ли пък не, просто не го разваляй Не искам да ти спамя излишно темата, ама откъде ги извади тея 20-22 коня на твоя мотор, че не ми стана ясно Сузуки TS 125 е 7,3 KW или 10 конски сили
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
      Сузуки TS 125 е 7,3 KW или 10 конски сили
      Тук не съм много съгласен колега при положение, че DRZ 125 4-такта е 12 коня, няма как 125 2-т да е толкова, че дори и по-малко
      А колегата, спокойно може да си вземе едно заглушителче от някоя кросова 125-ца и ще получи готин звук
      Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
        Т
        А колегата, спокойно може да си вземе едно заглушителче от някоя кросова 125-ца и ще получи готин звук
        Звук може и да се получи но мощноста и оборотите тотално ще се объркат.Да си го кара и да не се занимава с глупости.
        Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
          Тук не съм много съгласен колега при положение, че DRZ 125 4-такта е 12 коня, няма как 125 2-т да е толкова, че дори и по-малко
          Тогава кажи колега, колко конски сили е това сузуки И също така кажи колко конски сили е и твоето ДТ, защото преди години съм карал такова, и искам да си сверя часовника с твоя Зная че темата за конските сили е "болна" за повечето малки 2Т мотори, но това не съм го измислил аз, а съм го прочел преди да го публикувам И още нещо, колегата иска да промени звука на мотора си, като на 4Т, така че според мен и да сложи някой заглушител от кросова 2Т машина, пак ще си дрънчи
          SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
            Тогава кажи колега, колко конски сили е това сузуки И също така кажи колко конски сили е и твоето ДТ, защото преди години съм карал такова, и искам да си сверя часовника с твоя Зная че темата за конските сили е "болна" за повечето малки 2Т мотори, но това не съм го измислил аз, а съм го прочел преди да го публикувам И още нещо, колегата иска да промени звука на мотора си, като на 4Т, така че според мен и да сложи някой заглушител от кросова 2Т машина, пак ще си дрънчи
            Защо да е болна тема? Аз нито се заяждам нито искам да правя нови открития
            Моя нямам представа колко кoня е, понеже е пипнат малко, а за ТС съм сигурен, че е около 15 сток
            Звука няма как да стане като на 4-т, не знам какво е искал да каже, но може да стане доста по-приятен с хубав заглушител.
            Последно редактирано от speedrifter; 14-04-12, 21:50.
            Yamaha WR 200

Коментар

Ето отговора за мощноста http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...s125r%2090.htm и се мери доста добре с honda xlr 250 4t която е 28 коня

Коментар

каде мога да намеря заглушител от кросак втора употреба и на какво трябва да саответва защото не съм в час с тия работи

Коментар

http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...s125r%2090.htm

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                    Пешо ти хубаво си посочил на колегата тази информация, но още от самото начало на темата не става ясно дали мотора е Сузуки TS 125 или TS 125 RM. Разликата в случая е, все едно между ДР и ДР-З. Както съм писал първия то тях е 10 к.с., а както ти си посочил втория е 22 к.с. и по-нова година. А за тази разлика не става ясно и от липсата на информация за годинките на мотора. Абе както и да е, чао и със здраве
                    SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Имаш ли снимка на този 10 конския ?

Коментар

http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...ts125%2088.htm
                        Това е по-стария модел.
                        Max Power
                        22 hp @ 9500 rpm
                        Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                          Имаш ли снимка на този 10 конския ?
                          http://motoprofi.com/motospecspictur...5_er-1980.html
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Супер вампир !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X