Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DT-то неможе да се изреже

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• DT-то неможе да се изреже

Здравейте колеги имам Yamaha 125r като тръгна на първа и стига до 6-7 хиляди оборота и от там на горе вдига бавно и неможе да се изреже ама понякога сеедно се отпушва и си се изрязва както трябва ако имате някакви идеи от какво може да е моля споделета . Мерси предварително

От: DT-то неможе да се изреже

Провери свещта- не трябва да е черна, а керемидево червена, изчисти възд. филтър и карбуратора. Ако са ти наред клапите, със сигурност е едно от тези неща.
    Yamaha WR 200

Коментар

И аз си мисля , че има нещо свързано с карбуратора . Отвори го , изчисти го , ако не е регулиран като хората - регулираи го !!! Провери си и свеща както те е посъветвал колегата speedrifter.
      Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Виж дали ти отваря ускорителя.

Коментар

Сетих се още нещо. Провери в какво състояние ти е акомулатора !! Той е пряко свързан с YPVS -то. При паднал акомулатор системата не стартира въобще или стартира с голямо забавяне.... Иначе казано няма никой, няма никой и изведнъж тръгне. При мен 1-2 пъти ми се откачаше минусовата клема на акомулатора - мотора продължава да върви , но без YPVS-то. Провери си ги тея неща
          Както каза колегата dragon 76 , провери и как ти е регулирана клапата. Аз си правих експерименти и в едно от положенията , мотора имаше ниски , но не влизаше в оборот . Поздрави
          Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Благодаря ви за отговорите най-вероятно е от акомулатора защото свеща е нова и филтара го чистих мналата седмица а карбуратора днеска

Коментар

Акомулатора на едно приятелче и при неговото Дт е същото ,когато падне

Коментар

Първоначално публикуван от yamaha_extreme Преглед на мнение
                Акомулатора на едно приятелче и при неговото Дт е същото ,когато падне
                На един приятел ДТ200 акумулатора е колкото да светят лампите на контакт и го кара така няколко години и не се е оплакал
                Yamaha WR 200

Коментар

Благодаря ви колеги . Най-вероятно е от акомулатора защото съм изчистил филтара и карбуратора а свеща ми е нова

Коментар

Виж как е състоянието на аспуха, да не е задръстен !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X