Здравейте колеги имам Yamaha 125r като тръгна на първа и стига до 6-7 хиляди оборота и от там на горе вдига бавно и неможе да се изреже ама понякога сеедно се отпушва и си се изрязва както трябва ако имате някакви идеи от какво може да е моля споделета . Мерси предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
DT-то неможе да се изреже
Свий
X
-
От: DT-то неможе да се изреже
И аз си мисля , че има нещо свързано с карбуратора . Отвори го , изчисти го , ако не е регулиран като хората - регулираи го !!!Провери си и свеща както те е посъветвал колегата speedrifter.
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Сетих се още нещо. Провери в какво състояние ти е акомулатора !! Той е пряко свързан с YPVS -то. При паднал акомулатор системата не стартира въобще или стартира с голямо забавяне.... Иначе казано няма никой, няма никой и изведнъж тръгне. При мен 1-2 пъти ми се откачаше минусовата клема на акомулатора - мотора продължава да върви , но без YPVS-то. Провери си ги тея неща
Както каза колегата dragon 76 , провери и как ти е регулирана клапата. Аз си правих експерименти и в едно от положенията , мотора имаше ниски , но не влизаше в оборот. Поздрави
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от yamaha_extreme Преглед на мнениеАкомулатора на едно приятелче и при неговото Дт е същото ,когато паднеYamaha WR 200
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар