Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki Kx 125 1991

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki Kx 125 1991

Имам един въпрос към вас :
    Имам проблем със съединителя , смених дисковете , сглобих го , но като го натисна немога да включа на скорост .

От: Kawasaki Kx 125 1991

Мисля че разбрах от къде е проблема , в този сайт вижте част с номер 92144 http://www.bikebandit.com/houseofmot...m3803#sch54680 и ако може да ми кажете от къде да я закупя ?

Коментар

Какво те води на мисълта, че са пружините. Как така не можеш да включиш на скорост те си влизат и без съединител. Ако имаш предвид , че съединителя ти не работи и двигателя е винаги зацепен е друго нещо. Преди да смениш дисковете работеше ли. Ако е работил 99% ти давам гаранция , че не е от пружините. Все пак може да провериш дали е от тях като им подложиш по една шайба с дебелина около 2мм. Ако е работил преди да го разглобиш според мен си объркал нещо при сглобяването. Аз бих заложил на дистанционната шайба с парт номер 92200. Най добре разглоби съединителя и започни да нареждаш всичко според схемата от бикебандит.
      Драсни два реда да кажеш къде е бил проблема все пак като го откриеш

Коментар

Да имах предвит че двигателя винаги стои зацепен . Оправих проблема като махнах шайба номер 92022 и 92200А , защото тея от които взех мотора явно бяха сложили някакви други , а не оригиналните . Сега имам друг проблем , но мисля че знам отговора , но все пак да питам . Някаква идея защо като форсирам хвърля масло през ауспуха ?

Коментар

Първоначално публикуван от t3ddo Преглед на мнение
          ...Някаква идея защо като форсирам хвърля масло през ауспуха ?
          Колко масло му слагаш в бензина?
          Some call it a hobby, we call it a way of life!
          Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

На бас, че е от семеринга на коляновият вал
            Aprilia RX125

Коментар

Проблема е решен не бях погледнал ватата в ауспуха , че е за смяна и след като я смених си работи много добре .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X