Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помогнете За Кавазаки КМХ
Свий
X
-
От: Помогнете За Кавазаки КМХ
Еми колега така като гледам от снимката , ако не можеш да се справиш с разкачането на жилото - махаш резонатора (гайдата, предната част на ауспуха), сваляш резервоара и си прекарваш жилото без да го разкачаш. Хващаш го с примерно свински или миши опашки , слагаш обратно резервоара и резонатора и си готов.
Резонатора ти има предполагам 3 болта за развиване - 2 от към цилиндъра и един на снадката към заглушителя, а резервоара и той сигурно има 1-2 болта и си готов. За 10-15 мин. си си решил проблемаЗнаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
-
Първоначално публикуван от faraskape Преглед на мнениеЕми колега така като гледам от снимката , ако не можеш да се справиш с разкачането на жилото - махаш резонатора (гайдата, предната част на ауспуха), сваляш резервоара и си прекарваш жилото без да го разкачаш. Хващаш го с примерно свински или миши опашки , слагаш обратно резервоара и резонатора и си готов.
Резонатора ти има предполагам 3 болта за развиване - 2 от към цилиндъра и един на снадката към заглушителя, а резервоара и той сигурно има 1-2 болта и си готов. За 10-15 мин. си си решил проблемаeat my dust
Коментар
-
Първоначално публикуван от betta Преглед на мнениеЩе пробваме с баща ми само да се оправя щото съм с Гнойна Ангина !!Ако можеш да си намериш мануал да видиш от коя страна да го прекараш (както те е посъветвал колегата dab4i_125) ще е най-добре. Ако нямаш , като фиксираш жилото внимавай да не прави остри чупки и да не го притягаш много с мишите или свински опашки, защото може да пречи на работата на жилото.
И още нещо като му търсиш местото внимава при пълен ляв и пълен десен да не опъваш жилото,защото много кофти ще се получи. Трябва да му пуснеш малко ... аванс така ,че кормилото да се върти спокойно без жилото да има опън.. Поздрави...
П.п Лично на моята 125ка (Ямаха Тдр) жилото минава пред кормилото и от лявата страна на рамката (като седиш на мотора). Дано съм помогнам поне малкоПоследно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 11-03-12, 20:56.Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / Жокера / Преглед на мнениеАко можеш да си намериш мануал да видиш от коя страна да го прекараш (както те е посъветвал колегата dab4i_125) ще е най-добре. Ако нямаш , като фиксираш жилото внимавай да не прави остри чупки и да не го притягаш много с мишите или свински опашки, защото може да пречи на работата на жилото.
И още нещо като му търсиш местото внимава при пълен ляв и пълен десен да не опъваш жилото,защото много кофти ще се получи. Трябва да му пуснеш малко ... аванс така ,че кормилото да се върти спокойно без жилото да има опън.. Поздрави...
П.п Лично на моята 125ка (Ямаха Тдр) жилото минава пред кормилото и от лявата страна на рамката (като седиш на мотора). Дано съм помогнам поне малкоeat my dust
Коментар
-
Re: Помогнете За Кавазаки КМХ
Бравоможе да споделиш информация за това как си оправил съответния проблем за да може някой друг колега в твоето положение да прочете и съответно да му бъде полезна
. Поздрави
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар