Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда мтх 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хонда мтх 125

Здравейте колеги днес реших да запаля мотора беше някаде към -18 -19 градуса . Запали малко по трудно от обикновено обикновено пали от 1 ва манивела сега от 5 6 но все пак е зима и е студено , обаче ми направи впечетление че пуши повече след това като позагря се оправи нещо освен на смукач не държеше обороти и капна 2 капли масло от ауспуха . Дали това е нормално ?

Предлагам и снимки :
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:XL801274.jpg
Прегледи:1
Размер:80.6 КБ
ID:5959058Натиснете снимката за да я уголемите

Име:XL801276.jpg
Размер:75.3 КБ
ID:5959059Натиснете снимката за да я уголемите

Име:XL801273.jpg
Размер:100.6 КБ
ID:5959060 Запалих го за 5 10 мин само да постопли антифриза и да поработи малко предполагам , че ако го бях оставил да загрее всичко щеше да е ОК но все пак да питам. Мерси предварително
    Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

От: Хонда мтх 125

Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнение
    Здравейте колеги днес реших да запаля мотора беше някаде към -18 -19 градуса . Запали малко по трудно от обикновено обикновено пали от 1 ва манивела сега от 5 6 но все пак е зима и е студено , обаче ми направи впечетление че пуши повече след това като позагря се оправи нещо освен на смукач не държеше обороти и капна 2 капли масло от ауспуха . Дали това е нормално ?

Предлагам и снимки :
    Запалих го за 5 10 мин само да постопли антифриза и да поработи малко предполагам , че ако го бях оставил да загрее всичко щеше да е ОК но все пак да питам. Мерси предварително
    Нормално е, какво толкова го мислиш...
    От снимките нищо не ти се разбира, предполагам последната е ауспуха, ако може да се нарече така- на мен ми прилича на тръба и нищо повече... За вата няма да говорим, ако имаше няма да капе.
    Yamaha WR 200

Коментар

2 тактовите машини са като термометри колега вънка е -20 какво очакваш, мотора пак лесно е запалил от 5 път моето сузуки лятото петел да кацне на манивелата и пали без смукач а сега пали от 7 ,8ми път с смукач. Това дето си го показал е конденз от ауспуха и е нещо нормално зимата.Ако искаш да пали лесно в студа се прави друга настройка на карба и се слага една идея по топла свещ има доста писано по въпроса.

Коментар

Мерси за полезните отговори колеги. И аз мислех , че това е нормално но все пак да попитам.
        Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X