Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно зъбчатки на МЗ 251

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно зъбчатки на МЗ 251

Здравейте колеги, питането ми е следното: пнеже искам да направя МЗ-то да се дърпа повече ми трябват по-малка предна зъбчатка и по-голяма задна.В една тема бях проче един коментар на един колега, че ставало с ИЖ-ова стъпка 13-14 зъба предна на 43-44 зъба задна зъбчатка.Мисълта ми е от какъв мотор трябва да се търсят зъбчатки и естествено и верига за тях .Предварително благодаря на отзовалите се.

От: Въпрос относно зъбчатки на МЗ 251

МЗ 251, оригинално е със зъбаци 21/48 и стъпка 428. ИЖ-а е с 520.
    Може да сложиш преден 19 от ЕТЗ 250 или, ако намериш преден 17 от ЕС 250-Трофи, които са имали като екстра към тях ...... кош.
    Оригиналната 428 верига е слаба на МЗ-то, вземи си някаква маркова 428, ДИД, АФАМ, РЕНТАЛ или друга.Напълно е достатъчно, да се смени само предния зъбак.
    Силата е нищо без контрол.

Коментар

В сайта за Карловските зъбаци nhm-bg.com, има 15 зъба преден зъбак за ЕТЗ 250, със стъпка 428.
      Това е пре-пре достатъчно, за МЗ-ката.
      Gas Gas ec 250

Коментар

251-то с 17 зъба отпред избухва много зверски, направо не е същия мотор като с 21 зъба... на 2-ра тръгва да се изправя с по-юнашко навиване на масуря...
        П.П: към автора: имам 17 зъба за отпред ако искаш драсни ми едно лично да ти го пратя да му се радваш, защото мен извън асвалта малко не ме влече и не ми върши реално работа този зъбак.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X