Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запитване относно сузуки рм250 2т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Запитване относно сузуки рм250 2т

Здравейте имам едно запитване към по запознатите от къде мога да си закупя карбонови листчета за смукателната клапа мотора ми е сузуки рм250 2001годинаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:59-6940.jpg
Прегледи:1
Размер:19.3 КБ
ID:5954964за това става въпрос.Благодаря предварително...
    Прикачени файлове
    Георги Георгиев

От: Запитване относно сузуки рм250 2т

Първоначално публикуван от korkito Преглед на мнение
    Здравейте имам едно запитване към по запознатите от къде мога да си закупя карбонови листчета .....................[ATTACH=CONFIG]402087[/ATTACH]...

Колега в ebay съм виждал , но цели клапи и цената им вървеше над 100лв . Ако намериш някъде в БГ на приемлива цена сподели тук моля ти се понеже и аз имам 2 листа за подмяна а не ми се дават 100+ лева

Коментар

Здравей колега, и аз съм се заглеждал в ебей, но цената е доста високичка около 180 200лева. Говоря за VFORCE 3 ,не съм търсил тук в Бългърия, ако чуеш нещо ще ти бъда благодарен!
      Георги Георгиев

Коментар

Ако клапата не ти е VForce има най-различни фирми, които произвеждат подобни клапи. Ето примерно един вариант, който излиза около 40 долара с доставката и даже ще подобри работата на мотора ЦЪК. Аз преди време си купих клапи - AKTIVE POWER REEDS и съм доста доволен. Като че ли мотора взе да работи значително по-плавно и се подобриха ниските и средните обороти, а ги взех за някакви смешни пари, защото бяха пуснати на промоция.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X