Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КТМ Помпа за съединител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КТМ Помпа за съединител

Колеги имам следния проблем.Помпата на мотора ми ( КТМ 200 exc) мисля че си замина протече.На 1 излизане и маслото изчезва няма съединител което е разбираемо.Та въпроса ми е някой знае ли дали се поправят или да си закупя нова ,и ако може да ме ориентирате в цената на новата помпа. Весели празници

От: КТМ Помпа за съединител

Горната или долната помпа? Горната е по-скъпата , и двете се ремонтират . Сменят се гумичките , долната има и един О-пръстен .
    Ако нямат повреди вследствие на механично въздействие , лесно ще се ремонтират .
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Горната помпа е проблемната , най добре ще е да намеря някой майстор от Стара Загора и да ми реши проблема дано да е от гумичките.Мерси за инфото

Коментар

За горната помпа си има ремонтен комплект. Манипулацията е елементарна. Сваляш една зегерка и се вади буталцето. Цената не беше фрапантна (по спомен)
        Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

След празниците ще проверя за този комплект, ако нещо не е наред ще пиша за помощ

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
            За горната помпа си има ремонтен комплект. Манипулацията е елементарна. Сваляш една зегерка и се вади буталцето. Цената не беше фрапантна (по спомен)
            По мой спомен цената беше доста фрапантна,да не кажа почти колкото цялата помпа!!!
            Дано да не съм прав.
            Все съм си мислил че тези гумички не са нищо сложно и могат да се изработят.
            В Казанлък има фирма която се занимава със хидравлични системи и може да изработва такъв вид елементи.
            Поинтересувайте се и ще разберете че съм прав!

Коментар

Джарта не го шашкай, 50-60лв. е някъде ремонтния к-т гумички с буталцето и пружинката, по фрапираща беше цената на същия комплект само че за предната спирачка ако не се лъжа, имат си ги в Пазарджик и за ден-два са при него.
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Проблема е оправен . Комплекта струва 85 лв

Коментар

Ехх ,трябваше по-рано да видя темата , за 15 лв , оправих моята преди 1 год. ... че не си и далече...кви са тия 85 лв?!?!
                  "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Проблема с горната помпа е решен.Сега идва ред и на долната помпа получи се инфекция и при нея.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00690.JPG
Прегледи:1
Размер:330.6 КБ
ID:5337024Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00687.JPG
Размер:358.7 КБ
ID:5337025Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00689.JPG
Размер:346.6 КБ
ID:5337026 Обмислях възможността за заварка но май няма да се получи.Така че остава варианта с нова помпа или втора употреба .Някои ако знае от къде мога да си я закупя нова ,ако цената не е фрапираща естествено , остава и варианта с втората употреба. Помпата е от ктм 200 exc 2001

Коментар

Явно некой си е играл да помпа без да е прикрапена помпата към двигателя, иначе са по 120-30лв. пак у Пазарджък + - кой каква отстъпка има, за заварка забрави втора ръка освем ако не е подарък също не е за предпочитане.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                        Явно некой си е играл да помпа без да е прикрапена помпата към двигателя, иначе са по 120-30лв. пак у Пазарджък + - кой каква отстъпка има, за заварка забрави втора ръка освем ако не е подарък също не е за предпочитане.

Колега Пазарджик ми е далеч някакъв телефон за връзка. А и 130 лв за нова помпа ли говорим.Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X