Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HONDA CR 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• HONDA CR 125

здравейте искам да ви попитам имам Honda Cr 125 и взех масло LUKOIL MOTO 2T минерално от бензиностанция ..можете ли да ми кажете дали е добро това масло за кросовите машини 2t ... и по 25 грама ли да сипвам na 1L бензин или повече грама na 1L бензин... и въобще да го ползвам ли или да не стане беля с това масло....

От: HONDA CR 125

Наливай смело по 25мл. и давай газ.

Коментар

След като си го взел вече въпросът ти е позакъснял. До сега с какво го кара? Маслото за кросови 2 т мотори е пълна синтетика, за предварително смесване с бензина и обикновено си пише на него , че е за крос. По бензиностанции едва ли ще намериш .Маслото е флуид също като бензина и щом бензина мериш в литри - маслото се мери също в литри или милилтри , а не в грамове. Ако схващаш каква е разликата между обем и маса , ще разбереш за какво говоря. 25 мл е добре .В магазина като отидеш казваш ли : дайте ми 2 кг бира?
      Последно редактирано от pe6o74; 04-12-11, 12:40.

Коментар

В никакъв случей не го карай с минерално масло, още повече лукоил, че и по 25 мл на литър. Кросов 125 кубика мотор се кара само с хубави масла. Пълна синтетика или в краен случей някоя добра полусинтетика. В книжката пише да се сипва по 33 мл на литър, аз моя го карам с 30 и е добре, но зависи и от настройката на карбуратора с какво количество ще караш. Моя съвет е да си взимаш само пълна синтетика, Но да си сигурен, че е истинско, защото има и много ментета на по-известните марки

Коментар

Re: HONDA CR 125

Пробвал съм най различни масла Мotul 800 2t offroad моторекс марката също ..дори наскоро пробвах с 1 литър бензин с 30 милилитра husqvarna зеленото щот нямах под ръка качествено масло... И вчера при изкарването на моторa видях че ми е свършил Мотyла и нямаше какво да сложа друго i си купих това lukoil moto 2t от най близката бензиностанция НО не знам дали да го ползвам занапред... Б
          ез това мисля да го зазимявам затова исках мнения относно това масло дали да го ползвам или направо ще си стане беля по двигателЯ....

Коментар

От: Re: HONDA CR 125

Всеки те съветва за масло пълна синтетика такаче не се чуди.А това минералното го дай на някой дядо със симсонче да ходи на животните
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

И аз взех от Лукоил и много пуши. Сложих му 160 мл на 7 л бензин и е Трабантче.
              Що така ?
              Моторчето е 50 куб и е от вчера при мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X