Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с едно пиаджо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с едно пиаджо

Здравейте всички нов съм във форума и не знам дали тук е правилното място да пиша темата но не се сещам къде другаде, съжалявам ако съм объркал. Та сега по темата имам пиаджо хексагон 125 кубика двутактов но ми изгоря реле регулатора изгоря миналото лято и от тогава не е каран мотора двигателя пали без проблеми машината ми служеше много вярно но изгоря релето и я спрях не съм я карал а ми се иска щото за градски условия е супер колата повече харчи но това е отделен въпрос. Та сега искам да попитам няма ли начин да се преправи нещо да работи без тва реле питах в един магазин и ми казаха 160лв за ново реле нещо не ми се дават. Ако примерно го карам без релето има ли някви опасности нещо да изгори и така нататък. Старото реле може ли да се поправи?

От: Проблеми с едно пиаджо

Като ти се виждат много - взимаш трета употреба , по-евтинко. С релето имаш стартер, фар, мигачи, стоп, клаксон.... . Без него палиш на манивела и нямаш по-горните неща. По - точно имаш ги , докато не ти умре батерията.
    Последно редактирано от pe6o74; 20-11-11, 14:17.

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
      Като ти се виждат много - взимаш трета употреба , по-евтинко. С релето имаш стартер, фар, мигачи, стоп, клаксон.... . Без него палиш на манивела и нямаш по-горните неща. По - точно имаш ги , докато не ти умре батерията.
      Колега ако има втора употреба бих си купил но няма. Ами че аз и акумулатор нямам. Има ли опасност примерно да ми изгори бобината като карам без реле ?

Коментар

Снимай отблизо въпросното реле - да се виждат ясно броя и цветовете на кабелите му.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X