Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за предница от Ява 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за предница от Ява 350

Взех един Иж Планета с предница от Ява, продавача ми каза че била от Ява 350 Калифорния, но като погледнах в нета как изглежа Калифорнията няма нищо общо предницата, по ми прелича от Ява 350 ТС или Ява 350 634 или 638. Та въпроса ми е има ли някой представа отдолу на тройника какво трябва да има дали само сачми или сачми със сепаратор, че при мене няма абсолютно нищо и луфта е меко казано брутален. Ако са сачми и някой им знае размера още по-добре или ако е със сепаратор номера му. Тука в нас намерих сачми и мислех да ги целкам кои ще паснат ама май са от колело та нз абе всякава информация какво трябва да сложа ще е от полза. Ето прилагам снимка на предницата с маркирано "болното" място.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:prednica.jpg
Прегледи:1
Размер:220.1 КБ
ID:5946594
    Алкохолът и висшето образование не прощават на никого.

От: Въпрос за предница от Ява 350

Мери вътрешен външен диаметър и дебелина на лагера и го търси цял с черупките. На старите черупки каквото и да сложиш вече ще е късно. И аз мислех че ще е трудно намирането на такова, но има изненади понякога.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      Мери вътрешен външен диаметър и дебелина на лагера и го търси цял с черупките. На старите черупки каквото и да сложиш вече ще е късно. И аз мислех че ще е трудно намирането на такова, но има изненади понякога.
      Утре ще мина през магазина на бабите дето имат части за СОЦ мотори пък дано имат подходящ.
      Алкохолът и висшето образование не прощават на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от maistora88 Преглед на мнение
        Утре ще мина през магазина на бабите дето имат части за СОЦ мотори пък дано имат подходящ.
        Ако там няма - търси в специализираните за лагери .
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Случайно попаднах на темата..Незнам дали си намерил вече,но ако имаш време пообиколи по някой вторични суровини,възможно е има части от такива мотори,предполагам лагерчрто ще е еднакво със ЧЗ,ЯВА175..и т.н...

Коментар

Огригинално там е само със съчми без сепаратор ама колко мм бяха нз

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X