Взех един Иж Планета с предница от Ява, продавача ми каза че била от Ява 350 Калифорния, но като погледнах в нета как изглежа Калифорнията няма нищо общо предницата, по ми прелича от Ява 350 ТС или Ява 350 634 или 638. Та въпроса ми е има ли някой представа отдолу на тройника какво трябва да има дали само сачми или сачми със сепаратор, че при мене няма абсолютно нищо и луфта е меко казано брутален. Ако са сачми и някой им знае размера още по-добре или ако е със сепаратор номера му. Тука в нас намерих сачми и мислех да ги целкам кои ще паснат ама май са от колело та нз абе всякава информация какво трябва да сложа ще е от полза. Ето прилагам снимка на предницата с маркирано "болното" място.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за предница от Ява 350
Свий
X
-
От: Въпрос за предница от Ява 350
Мери вътрешен външен диаметър и дебелина на лагера и го търси цял с черупките. На старите черупки каквото и да сложиш вече ще е късно. И аз мислех че ще е трудно намирането на такова, но има изненади понякога.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
-
Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеМери вътрешен външен диаметър и дебелина на лагера и го търси цял с черупките. На старите черупки каквото и да сложиш вече ще е късно. И аз мислех че ще е трудно намирането на такова, но има изненади понякога.Алкохолът и висшето образование не прощават на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maistora88 Преглед на мнениеУтре ще мина през магазина на бабите дето имат части за СОЦ мотори пък дано имат подходящ.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар