За какво точно служат , каква им е цената и къде могат да се намерят ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kawasaki Kx 125 изпускателните клапи на цилиндъра
Свий
X
-
От: Kawasaki Kx 125 изпускателните клапи на цилиндъра
Целта им е да подобрят отвеждането на изгорелите газове при повишаване на оборотите. Когато количество изгорели газове стане повече излизат по бързо през два допълнителни отвора които се отварят при определени обороти. Сега на въпроса къде може да ги намериш отговори много зависи какво искаш да правиш . Ако искаш да си купиш ибей или кавазаки България. Ако искаш да си ги изчистиш сваляш си резонатора и като погледнеш цилидъра отпред има едино капаче, което се държи от 4 болчета а отдясно едно друго капаче, което се държи на 6 болчета (може и да са +-1 не помня точно) . Сваляш щифта отдясно отпред има един шестограм който се развива. След което си вадиш клапите и оста почистваш си всичко с безнин . Аз моите ги минах и леко със шкурка 600 и си ги монтираш по обратня ред.
-
Първоначално публикуван от bascho Преглед на мнениеЦелта им е да подобрят отвеждането на изгорелите газове при повишаване на оборотите. Когато количество изгорели газове стане повече излизат по бързо през два допълнителни отвора които се отварят при определени обороти. Сега на въпроса къде може да ги намериш отговори много зависи какво искаш да правиш . Ако искаш да си купиш ибей или кавазаки България. Ако искаш да си ги изчистиш сваляш си резонатора и като погледнеш цилидъра отпред има едино капаче, което се държи от 4 болчета а отдясно едно друго капаче, което се държи на 6 болчета (може и да са +-1 не помня точно) . Сваляш щифта отдясно отпред има един шестограм който се развива. След което си вадиш клапите и оста почистваш си всичко с безнин . Аз моите ги минах и леко със шкурка 600 и си ги монтираш по обратня ред.
Коментар
-
Идея си нямам, но при Сузуки РМ са близки като изпълнение поне , като при по новите кавазкита. За рм125 мисля , че излизаха към 600-800лв. Стругари ги правят за около 100 . Пачароза има някакъв стругар и има доволни и недоволни клиенти. Така като чета недоволни са тези, които са си пратили цилиндъра и са си го получили по куриер. Ако отидеш на място и му повисиш на главата гледам , че колегите са доволни.
Коментар
-
Без това съм почнал да питам , за да неотварям нова тема ще питам тук , та към въпроса :
Някой може ли да ми покаже снимка на капака който е от дясната страна на цилиндъра смисъл този който предпазва там лостчето , защото моя мотор хич няма такъв капак .
П.С Мотора съм го взел за 1995 г , така че ако може снимки на мотори същата година .
Коментар
-
Значи нямам снимки но там трябва да има едно лостче, което е свързано с един палец, който чрез въртеливо движение предава движението на клапите. За там ще ти свърши работа всеки самоделен капак с една карнитурка. Няма да е красиво но ще върши работа. Мотора ти ще вървии без тези клапи но , ще е много зле в ниските обороти. Във форума има колега, който продава кх 250 на части. Но на мен ми продаде два радиатора и един водач за верига уй добри а водача няма никой, радиатора единия тече. Като му звъннах ми каза, че за месец може да съм направил нещо и отказва да ми варне парите. така , че моя съвет е да говориш с пачароза . Какво им има на твоите клапи пусни малко снимки . На моя КДѝ навремето не работеха и доста съм умувал по тях. Отделно с едни от РМ250 доста се борих.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар