Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не иска да пали? HELP!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не иска да пали? HELP!!

с 2 думи моторами огасна и неиска да пали като го ритна се чува сам ''паф-паф''. някой можели да даде акъл от какво може да е , карборатора е чистен ток има

От: Неиска да пали?HELP!!

Първоначално публикуван от HowHigh Преглед на мнение
    с 2 думи моторами огасна и неиска да пали като го ритна се чува сам ''паф-паф''. някой можели да даде акъл от какво може да е , карборатора е чистен ток има
    Свещ! И да беше споменал за какъв мотор става дума.
    0888 074 049

Коментар

Страхотен правопис, направо уникален . Искрено се развеселих.
      Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

свеща е чисто нова дава ток мотора е КТМ 125sx 1999г, а относно правописа така става като караш малкия си брат да ти свърши работа но темата не е за това

Коментар

Провери си свеща както казва колегата,ако е избила търси нова.
          П.П Къде го риташ та се чува тоя звук (паф-паф)
          Интересно ми е моя мотор като го ритна какъв звук ще издаде

Коментар

От: Не иска да пали? HELP!!

свеща не е избита чисто нова и дава ток а относно звука издава го от аспуха като ритам да паля

Коментар

Ангренажната верига може да е прескочила с 1 зъб...
              Провери ли клапаните? Ако някой от изпускателните не затваря мотора няма да иска да пали защото компресията бяга през ауспуха и издава споменатия звук...

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
                Ангренажната верига може да е прескочила с 1 зъб...
                Провери ли клапаните? Ако някой от изпускателните не затваря мотора няма да иска да пали защото компресията бяга през ауспуха и издава споменатия звук...

Темата е в раздела за двутактови
                Щом гориво и ток има, остава или центровката или компресията да са си отишли нанякъде. Опитай да го развъртиш на по-високи обороти. Ако запали и не работи на ниски - сменяй сегменти. Ако пак не запали - някак си изтървал центровката.
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение

Темата е в раздела за двутактови
                  Не знам коя емотиконка е засрамено човече иначе шях да я сложа...

Коментар

свеща е чисто нова дава ток мотора е КТМ 125sx 1999г, а относно правописа така става като караш малкия си брат да ти свърши работа но темата не е за това
                    Май и в едно училище сте учили и двамата. Сега по темата : Ако си сигурен , че свеща ти е 101 % изрядна , вземи един спрей за карбуратори или дезодоранта , който най - много мразиш . Махни въздушния филтър и пръсни за 1-2 секунди. Веднага риташ . Ако не запали или поне не бръмне , значи търси проблема в : сегменти, центровка или семеринг на вала.

Коментар

това с карбуратора го пробвах не става . някакъв съвет как точно да направя тази центровка?

Коментар

това с карбуратора го пробвах не става . някакъв съвет как точно да направя тази центровка?
                        Абе колега! Като търсиш помощ, направи си труда да понапишеш малко повечко. Така на час по лъжичка ни спускаш по нещо и кристалните ни топки /бах ти двусмислието се получи/ се изпотиха.
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                          Абе колега! Като търсиш помощ, направи си труда да понапишеш малко повечко. Така на час по лъжичка ни спускаш по нещо и кристалните ни топки /бах ти двусмислието се получи/ се изпотиха.

добре колега какво трябва да напиша че немога те разбера нещо,написал съм какъв е проблема,написал съм какъв е мотора , написал съм какво съм пробвал да го оправя ,единственото което несъм написал е че ското съм ''пренавивал'' намотки,но след това мотора си запали и тругна и после огасна и непожела да запали,филтара е и свеща са чисто нови нз каква информация да ти дам още,просто си мисля че може да е от центровката затова питам някой да ми даде савет как да я напрая

Коментар

Ми точно това. Ако са ти пренавивали звездата /какви намотки?/ може да туриме вече басовете на по биричка , че в нея е проблема например. Ако наистина е пренавивана звезда , значи е демонтирана. Сега може да са се разхлабили винтоветте и и да е загубил центровка .....
                            0888932647

Коментар

ами намотките ми ги пренавива ''майстор'' бая ми го похвалиха само с ел. на такива мотори се занимавал ,казами че дебелината на проводника е същата каквато е била и на оригалните в същата посока, а за тва дали са се разхлабило ще проверя утре ама си мисля че нямад а е от това защото имам навика да стягам всичко много хубаво и често имам проблем с превърдели болтове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X