Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при затваряне на ремонтиран двигател.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ при затваряне на ремонтиран двигател.

Значи проблема с електронното си го реших но малко след това блокира двигателя, оказа се разпаднал се лагер на биелата при вала. Елементите на двигателя подлежащи на ремонт са отремонтирани и започнах да затварям двигателя - но на върха на барабана с каналите за скоростите има едно лостче което по моему трябва да предпазва от произволно изключване от скорост,над това за включването им, та това лостче и въобще цялата система заедно с ръчката за скоростите ме затруднява да затворя скоростите. Вероятно ще ме разберат само хора които са го правили и въпросът ми е каква е последователноста и чалъма на затварянето щото мъчихме как ли не и все нестава. Мотора е Априля Туарег '88 с двигател Ротакс 125.

Re: Помощ при затваряне на ремонтиран двигател.

Колега виж ако намериш мануали там пише по принцип,но за тоя мотор незнам дали ще намериш,ако не си в безизходица да питам насам-натам,да те упътя към някой майстор.От софия ли си
    MG RACING

Коментар

Да Станиславе от София съм и май вече съм в безизходица щото не ми идва друго на ум. Искаше ми се сам да го направя но ще съм ти благодарен и ако намериш някой който го е правил да му го занеса.

Коментар

Проблема ти е че редиш скоростите на другия картер .затова неможеш да го затвориш.
        не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

До: Помощ при затваряне на ремонтиран двигател.

Мишел благодаря ти за отговора но когато бях на ръба на отчаянието с един приятел стигнахме до прозрението. Мерси все пак.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X