Обява

Свий
Няма добавени обяви.

honda cr 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• honda cr 125

Здравейте на всички нов съм в форума, и имам нужда от малко помощ относно хонда cr 125.
    Става въпрос за карбуратора разглобих го напълно и slед това след зглобяването му и поставянето му усетих че нещо не е добре . Става въпрос за смукача как трябва да е и самите жигльори каква настройка да са .
    Имам предвид при дърпането на смукача трябва да остане пРав или при запалването пада, въобще целия механизъм от дърпането му до запалването на двигателя и колко време да остане на вдигнат
    Ако трябва да е вдигнат , може да трябва само докато запали мотора.
    Дайте ми малко информация моля ви.. относно мотора той е honda cr 125 1995 година.

От: honda cr 125

Първоначално публикуван от tytev Преглед на мнение
    Здравейте на всички нов съм в форума, и имам нужда от малко помощ относно хонда cr 125.
    Става въпрос за карбуратора разглобих го напълно и slед това след зглобяването му и поставянето му усетих че нещо не е добре . Става въпрос за смукача как трябва да е и самите жигльори каква настройка да са .
    Имам предвид при дърпането на смукача трябва да остане пРав или при запалването пада, въобще целия механизъм от дърпането му до запалването на двигателя и колко време да остане на вдигнат
    Ако трябва да е вдигнат , може да трябва само докато запали мотора.
    Дайте ми малко информация моля ви.. относно мотора той е honda cr 125 1995 година.
    С това обяснение...
    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=111585
    Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X