Нещо ми се е развалил приводът на KIPSа и задвижващият лост е счупен и изкривен. Такова нещо откъде може да се поръча и има ли диаграми с чарколяците, за да му се извади някакъв номенклатурен номер?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ремонт на KIPS на KDX 200 SR
Свий
X
-
Re: Ремонт на KIPS на KDX 200 SR
Лоша работа.
виж тука http://www.bikebandit.com/partsbandi...dept_id=305447
или тука ако е след 96-та модел http://www.bikebandit.com/partsbandi...dept_id=3054492010 CRF 250 R
-
До: Re: Ремонт на KIPS на KDX 200 SR
Как се по4иства KIPS на KDX 220r 97г.? Благодаря предварителноПървоначално публикуван от Димитър Преглед на мнениеЛоша работа.
виж тука http://www.bikebandit.com/partsbandi...dept_id=305447
или тука ако е след 96-та модел http://www.bikebandit.com/partsbandi...dept_id=305449
Land rover discovery 300 Tdi
Коментар
-
Ми сваляш главата и натискаш.Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнениеКак се по4иства KIPS на KDX 220r 97г.? Благодаря предварително
Коментар
-
Ако може по подробно.Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнениеМи сваляш главата и натискаш.
Коментар
-
До: Ремонт на KIPS на KDX 200 SR
ОК!Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнениеВиж бе румънец ако си бачка хич не го базикаи наи добре.
Коментар
-
Колега те и клапаните на 4Т моторите бачкат без профилактика .... ама до едно време. Клапите на 2Т е нужно да се отварят и чистят профилактично за да работят правилно!!!Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнениеВиж бе румънец ако си бачка хич не го базикаи наи добре.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Верно е бе Краси ама как да му обесним на Румънеца по интернет как да си ги почисти.А деПървоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеКолега те и клапаните на 4Т моторите бачкат без профилактика .... ама до едно време. Клапите на 2Т е нужно да се отварят и чистят профилактично за да работят правилно!!!
Коментар
-
Има и лесен начин.
Почти всеки от нас има подръка дигитален фотоапарат. Снимаш всяка стъпка на разглобяването и после по обратния ред си сглобяваш нещата
ВАЖНО!!! На КИПСА на КДХ-а има една гайка с обратна резба. Намира се на края на валчето което идва от картера и има накрая един зъбен сегмент (нещо като част от зъбно колело).2010 CRF 250 R
Коментар
-
Ако си внимателен и не бързаш и си малко технически грамотен нищо ти не трябва,разглобяваш,помниш и сглобяваш аз лично така се оправих.Затова и казах махаш главата и натискаш(като я махнеш,ще ти стане ясно за кво иде реч),ако не ти е ясно по добре недеи пипа.Затова му дадох и втори съвет(Виж бе румънец ако си бачка хич не го базикаи наи добре).Та така момци.
Коментар
-
Мом4ета ако 6те се показва то4но тук му е мястото.Оръжеен маистор сам отделно сам завър6ил за автомонтьор и целия ми живот до сега ми мина в 4овъркане по гаражи.Е като може по лесния 6то да караме по трудния на4ин.6те загубим време в обяснения кои какво е с4упил или забравил.Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнениеИма и лесен начин.
Почти всеки от нас има подръка дигитален фотоапарат. Снимаш всяка стъпка на разглобяването и после по обратния ред си сглобяваш нещата
ВАЖНО!!! На КИПСА на КДХ-а има една гайка с обратна резба. Намира се на края на валчето което идва от картера и има накрая един зъбен сегмент (нещо като част от зъбно колело).
А и вярвям 4е и на други колеги 6те им е интерсно
и 6те има какво да видят.Далбока благодарност на този които.............
Коментар
-
Ето моля щом държиш да е по леснияПървоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнениеМом4ета ако 6те се показва то4но тук му е мястото.Оръжеен маистор сам отделно сам завър6ил за автомонтьор и целия ми живот до сега ми мина в 4овъркане по гаражи.Е като може по лесния 6то да караме по трудния на4ин.6те загубим време в обяснения кои какво е с4упил или забравил.
Коментар
-
Аз пък нищо не съм завършил още, а съм учил и икономика преди това! Нищо не ми бе сложно по тоя цилиндър! Няма какво да сбъркаш освен за онова полузъбно колело, за което спомена колегата!Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнениеМом4ета ако 6те се показва то4но тук му е мястото.Оръжеен маистор сам отделно сам завър6ил за автомонтьор и целия ми живот до сега ми мина в 4овъркане по гаражи.Е като може по лесния 6то да караме по трудния на4ин.6те загубим време в обяснения кои какво е с4упил или забравил.
Ако си кадърен в това което казваш, няма да имаш дерт!!!!
Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар