Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda cr 250 много трудно пали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda cr 250 много трудно пали

Здравейте, имам хонда цр 250-2001 година.
    Напоследък мотора пали много трудно,когато беше по топло времето палеше по лесно, напоследък е все по трудно. Дори последния път изобщо не поиска да запали, даже и в движение.
    Понеже съм новобранец ако може да ми кажете какво да погледна. Иначе мотора си има компресия и то доста, сменил съм свеща преди месец, нов въздушен филтър и масло общо взето цялостно съм го обслужил, но много трудно пали. Благодаря Ви предварително!

От: Honda cr 250 много трудно пали

Почисти карбуратора добре, може да е запушен.
    Yamaha WR 200

Коментар

И след като го почистиш го регулираи малко. Може би да му пуснеш малко повече бензин или да намалиш въздуха. Захладня и е време да обърнем малко внимание на карбурацията на цвайките.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Почисти всички отдушници на карбуратора (шлаувките където висят отдоло) ако има запушена ще пали трудно
        0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от zoristata Преглед на мнение
          Здравейте, имам хонда цр 250-2001 година.
          Напоследък мотора пали много трудно,когато беше по топло времето палеше по лесно, напоследък е все по трудно. Дори последния път изобщо не поиска да запали, даже и в движение.
          Понеже съм новобранец ако може да ми кажете какво да погледна. Иначе мотора си има компресия и то доста, сменил съм свеща преди месец, нов въздушен филтър и масло общо взето цялостно съм го обслужил, но много трудно пали. Благодаря Ви предварително!
          Използваш ли смукача.

Коментар

Ами не искам да прозвучи неловко но не знам кЪде е смукача.
            Единственото което използвам е кранчето за спиране и пускане. А относно регулирането на карбуратора бихте ли ми помоГнали от къде се прави?
            Благодаря предварително.
            Мотора е изцяло обслужен и в много добро състояние и наистина не знам защо така не иска да запали?

Коментар

http://p1.bikepics.com/2007/11/14/bi...87305-full.jpg

Смукача представлява едно черно бутонче което е на карбуратора,на снимката се вижда,при издърпано положение е на смукач,когато мотора запали се връща в зависимост от външната температура и следене работата на двигателя,сега иди го издърпай и пробвай дали мотора ще запали лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                http://p1.bikepics.com/2007/11/14/bi...87305-full.jpg

Смукача представлява едно черно бутонче което е на карбуратора,на снимката се вижда,при издърпано положение е на смукач,когато мотора запали се връща в зависимост от външната температура и следене работата на двигателя,сега иди го издърпай и пробвай дали мотора ще запали лесно.
                Сега да се включа и аз. Почти съм сигурен, че с опънът смукач ще запали, виж му почисти филтъра и от него понякога не пали. Но е хубаво и жигльорите д погледнеш.

Коментар

Благодаря много.
                  Другата седмица ще пробвам със смукач просто сега няма време, изобщо незнаех че това нещо има. Иначе въздушния филтър е чисто нов и е на 3 караня, изобщо не е замърсен. Имам още един въпрос/
                  На колко караня да сменям маслото на скоростите?
                  Иначе го карам само с мотул и за бензина и за скоростите, казаха ми че е едно от хубавите.

Коментар

Колега свали свещта и виж дали дава искра.Наи вероятно се е зацапала свещта ако си го карал дълго време на ниски обороти.
                    KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X