Ето това е моят мотор...ЦЗ 350 Моторът си е добър и си върви горе-долу прилично,обаче имам един въпрос към всички тук и най-вече към тези които карат и те такъв мотор.Имам малък проблем с карбуратора.Като запала мотора направо пее,но като тръъгна да карам и почвам да му давам газ кум 80-100км мотора забива предницата и гаси.След като загасне трябва да напълня чашката на карба наново и пак така докато незагасне пак.Вчера му отворих карба и видях,че изхварля бензина към въздушния филтар...Някои хора ми казват,че е от поплавъка и,че нивото на бензин в карбуратора е много...Какво да го правя този поплавък и как се сваля нивото на гориво в карбуратора...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.Ако неможете да пишете тук ето и скупе...тонката_мото
Хаха как ще ти е високо нивото а чашката на карбуратора празна.Как става това и аз незнам.По скоро притока на гориво е малък към карбуратора и затова ти се изпразва чашката.
[ATTACH=CONFIG]355779[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]0[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]355780[/ATTACH]
Ето това е моят мотор...ЦЗ 350 Моторът си е добър и си върви горе-долу прилично,обаче имам един въпрос към всички тук и най-вече към тези които карат и те такъв мотор.Имам малък проблем с карбуратора.Като запала мотора направо пее,но като тръъгна да карам и почвам да му давам газ кум 80-100км мотора забива предницата и гаси.След като загасне трябва да напълня чашката на карба наново и пак така докато незагасне пак.Вчера му отворих карба и видях,че изхварля бензина към въздушния филтар...Някои хора ми казват,че е от поплавъка и,че нивото на бензин в карбуратора е много...Какво да го правя този поплавък и как се сваля нивото на гориво в карбуратора...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.Ако неможете да пишете тук ето и скупе...тонката_мото
Ей то не остана тема тук , където да не написа за това твоето чезе и карбуратора му.
, явно нещо не отива бензин до карбуратора, виж си кранчето там как е, смениго да няма нещо запушено, маркуча към карба, виж и жигьорите как са, амам щом гасне и се изпразва явно не отива гориво, виж и поплавака дали отваря правилно.
Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
[ATTACH=CONFIG]355779[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]0[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]355780[/ATTACH]
Добре бе пич,хайде сега ми обясни защо в 10 теми пишеш за един и същ проблем.Писах ти какво може да е но явно въобще не си ме отразил,замисли се малко,Наско много правилно също ти е обяснил.
Нивото в карбуратора се вдига като изкривиш малко поплавака където е хваната
иглата за бензина.А относно недостига на гориво ,изчисти се кранчето за бензина.
Коментар