Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ЦЗ 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ЦЗ 350

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00172.jpg
Прегледи:2
Размер:230.8 КБ
ID:5939416
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00032.jpg
Прегледи:1
Размер:144.0 КБ
ID:5939417
    Ето това е моят мотор...ЦЗ 350 Моторът си е добър и си върви горе-долу прилично,обаче имам един въпрос към всички тук и най-вече към тези които карат и те такъв мотор.Имам малък проблем с карбуратора.Като запала мотора направо пее,но като тръъгна да карам и почвам да му давам газ кум 80-100км мотора забива предницата и гаси.След като загасне трябва да напълня чашката на карба наново и пак така докато незагасне пак.Вчера му отворих карба и видях,че изхварля бензина към въздушния филтар...Някои хора ми казват,че е от поплавъка и,че нивото на бензин в карбуратора е много...Какво да го правя този поплавък и как се сваля нивото на гориво в карбуратора...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.Ако неможете да пишете тук ето и скупе...тонката_мото

От: Проблем с ЦЗ 350

Хаха как ще ти е високо нивото а чашката на карбуратора празна.Как става това и аз незнам.По скоро притока на гориво е малък към карбуратора и затова ти се изпразва чашката.
    0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от tonkata_moto Преглед на мнение
      [ATTACH=CONFIG]355779[/ATTACH]
      [ATTACH=CONFIG]0[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]355780[/ATTACH]
      Ето това е моят мотор...ЦЗ 350 Моторът си е добър и си върви горе-долу прилично,обаче имам един въпрос към всички тук и най-вече към тези които карат и те такъв мотор.Имам малък проблем с карбуратора.Като запала мотора направо пее,но като тръъгна да карам и почвам да му давам газ кум 80-100км мотора забива предницата и гаси.След като загасне трябва да напълня чашката на карба наново и пак така докато незагасне пак.Вчера му отворих карба и видях,че изхварля бензина към въздушния филтар...Някои хора ми казват,че е от поплавъка и,че нивото на бензин в карбуратора е много...Какво да го правя този поплавък и как се сваля нивото на гориво в карбуратора...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.Ако неможете да пишете тук ето и скупе...тонката_мото
      Ей то не остана тема тук , където да не написа за това твоето чезе и карбуратора му.

Коментар

, явно нещо не отива бензин до карбуратора, виж си кранчето там как е, смениго да няма нещо запушено, маркуча към карба, виж и жигьорите как са, амам щом гасне и се изпразва явно не отива гориво, виж и поплавака дали отваря правилно.
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от tonkata_moto Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]355779[/ATTACH]
          [ATTACH=CONFIG]0[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]355780[/ATTACH]
          Добре бе пич,хайде сега ми обясни защо в 10 теми пишеш за един и същ проблем.Писах ти какво може да е но явно въобще не си ме отразил,замисли се малко,Наско много правилно също ти е обяснил.

Коментар

Не е нищо запушено,всичко е почистено...А как се вдига нивото на гориво в карба

Коментар

Нивото в карбуратора се вдига като изкривиш малко поплавака където е хваната
              иглата за бензина.А относно недостига на гориво ,изчисти се кранчето за бензина.

Коментар

Или най добре вземи си смени поплавъка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X