Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Gilera 125 xr1?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Gilera 125 xr1?

Здравеите,
    Някои имали впечатления върху тази машина?издръжливи ли са?части намират ли се и на какви цени?Всяка информация е добре дошла.

поздрави

От: Gilera 125 xr1?

Никои ли не се е сблъсквал с тази моторетка?

поздрави

Коментар

Явно е голяма екзотика това нещо.От никой нищо

поздрави

Коментар

Имах навремето такава.Части от никъде не се намираха.Беше ми първият мотор много си го обичах ако е с ротакс двигател е по добрия избор.Изключителен дизайн за времето си ядове не съм имал но беше почти нов.Не бих те посъветвал да купуваш такъв мотор при евентуална повреда а тя е неминуема за толкова стар мотор те чака ходене по мъките.При падане пластмасите се трошат като стъкло а нови няма.
        Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

И аз карах такава преди 10тина години . За две години ми се развали само стартера и и сложих от Каджива мито 125 пасваше 1към 1. Иначе само каране. Желязно моторче си беше.

Коментар

Въпроса с частите наистина е немислим за такъв мотор.Все ще има какво да се препипа по него.
            Много ми харесват на дизаин,карах едно такова и си вървеше доста.Мине ли 4000 оборота се изтрелва много приятно.Как мога да проуча нещата с частите?

поздрави

Коментар

Че вървеше много за 125 сс вървеше повече от японските аналози.Въпроса с частите се решава с замяната им с втора ширпотреба.При Емо от Яхиново може да има такива разглобени.
              Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Двигателите са два вида така ли?Единият е ротакс а другият?Как мога да ги различа?Какви са предимствата на единият и на другият?

поздрави

Коментар

На единия пише Джилера на другия Ротакс.

Коментар

Този които карах беше с двигател джилера.Направи ми впечатление че е с раздлено мазане,нямаше течове отникъде,с две думи стара бангияМоторчето има доста приятен външен вид,и е доста масивно.Още няколко дена ще помисля дали да се задомя с такова чудо.

поздрави

Коментар

Виж на какво попаднах днес в форума.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...32#post1610932

Коментар

Е за всяка марка има такива изказвания.Всичко си опира до потдръжката.На мен ми трябва да бръмча в събота и неделя, и през лятото.Всичко на всичко 4-5 месеца.За 800-900 лв по добър избор неможах да намеря.Като чист крос маи не ми се кара.

поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X