Априлията в момента ми е 75 сс някой знае ли дали на този модел мога да му сложа кит полини но за 125 сс? Един колега ми даде карбуратор същия кат моя но по-голям от 125 сс модела така че няма да има проблем с това. Като място според мен няма да имам проблем ще го напъхам. Отделно ще модифицирам някои работи ауспух и тн да няма проблеми! Къде мога да питам дали е възможно това? В никомотърс някой ми беше казал че има?! Май че Мишелмото ми каза че за моя модел 75 е максимума, но доста други хора ми казаха че мога да си го направя 125 сс.! Таааа оачквам мненията ви.
Aprilia RX, 75cc, 2T, 95год.
Aprilia RX, 75cc, 2T, 95год.
Сега ако не се лъжа си с кит на полини от 50 на 75 кубика, което ще рече - сложена е по-широка втулка в същия цилиндър. Още по-широка няма къде да се сложи, защото няма да остане място за водната риза. Което ще рече че трябва да смениш целия цилиндър (ако въобще се намери такъв, който да стане), бутало + биела и колянов вал също са за смяна. Тук идва и следващия проблем - коляновия вал дали ще стане за твоя мотор? И резонатора ще трябва да се смени. Сам си прави сметка ...
Коментар