Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ли да има ниски обороти или трябва да гасне? 2Т чист Крос?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трябва ли да има ниски обороти или трябва да гасне? 2Т чист Крос?

И аз имам хонда цр 250 1997г. на цилиндъра ми я няма клапата за атаката не знам защо така купих мотора.Може ли затова да не работи на място.

Коментар

Re: Трябва ли да има ниски обороти или трябва да гасне? 2Т чист Крос?

Пък аз мисля че е по-добре да има "тихи" обороти, т.е. да работи на място. В това виждам само плюсове, като например:
      - оставяш си го да бръмчи без непрекъснато да подаваш газ или форсираш. Иначе какво? Изгасва и трябва пак да го риташ.
      - от тук по-малко се износва иглата и леглото й, както и дросела, по-малко се тегли и жилото за газта и по-малък брой паления от манивелата
      - при затваряне на газта в движение (при спускане например) двигателят получава макар и малка порция горивна смес, което е безкрайно по-добре от нищо.

На нито един професионален състезател не му пука за горните работи. Даден му е мотор и той кара така, че да го счупи. Ако изкара половин сезон с един непипан мотор по-скоро ще го уволнят. Правилото е щом не чупи, значи не кара. А ние даже треперим да го измием, че може да влезе водица в лагерите и да ръждясат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X