Здравеите, мотора ми гасне като дам на първа, според мен съединителя е запекъл и затова пиша във форума да вида дали някои знае какъв е точно проблема, 125 двутактов ?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Мотора ми гасне на първа

Свий

X
- 

От: Мотора ми гасне на първа

Горе долу нищо не си обяснил ама както и да е.На 2-ра гасне ли ти?Провери си прекъсвача на степенката (пачия крак)Първоначално публикуван от smnv Преглед на мнениеЗдравеите, мотора ми гасне като дам на първа, според мен съединителя е запекъл и затова пиша във форума да вида дали някои знае какъв е точно проблема, 125 двутактов ?0888 074 049

- 

Да разбираме ли , че мотора когато го запалиш и включиш на 1-ва изгасва понеже не му работи съединителя. Ако е така най-вероятно са залепнали дисковете. Отваряш си капака на съединителяразвиваш болтовете сваляш прижинките. вадиш дисковете и обърни внимание дали се отделят лесно един от друг. Залепването може да се получи от кофти масло, остаряло масло загубило качествата си, неправилно масло. Замерваш с един шублер на 3-4 места всеки диск(както металните така и феродовите). После отваряш манула и гледаш дали дисковете ти не са се износили.Ако са наред изчистваш ги.Купуваш ново масло накисваш дисковете в него и ги монтираш. Наливаш маслото и трябва да си готов. Ако са износени куваш си нови и същата процедура с маслото.
 Коментар
- 

Ако са износени дисковете, съединителят ще боксува. А авторът на темата може да формулира въпроса си по-грамотно. За да си служиш добре с мотоциклета е редно, малко от малко поне да си наясно с устройството му и функцията на органите за управление.."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от smnv Преглед на мнениеЗдравеите, мотора ми гасне като дам на първа, според мен съединителя е запекъл и затова пиша във форума да вида дали някои знае какъв е точно проблема, 125 двутактов ?
 Според мен проблемът ти е в главата. Тя е запекла.
 Коментар
- 

Toова е проблема според мен!Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнениеПровери си прекъсвача на степенката (пачия крак)
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар