Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KMX 200 '96 2Т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki KMX 200 '96 2Т

Здравейте нa всички......въпреки, че вече доста прочетох и доста научих, реших все пак ако може да се допитам до вас... Преди известно време се сдобих с 2Т КМХ 200 '96 с отчупено бутало и надрано никасилово покритие на цилиндъра...пообиколих насам натам из сф, поговорих с този и онзи и сега дилемата е следната...660 евро за нови цилиндар и бутало или само ново бутало и риза, което ще излезе май бая по-евтино...та мисълта в общи линии ми е какво мислите по въпроса...благодаря предварително и извиняваите ако намерите нещо неадекватно в темата...за първи път провеждам такъв вид комуникация
    Последно редактирано от iva_kx; 23-04-07, 12:28.

Re: Kawasaki KMX 200 '96 2Т

Пиши на български бе човек!! Измъчих се

Смени си буталото и си направи нов никасил. Излиза около 400лв. но двигателя става като нов.
    2010 CRF 250 R

Коментар

Моето мнение е ;да си купиш нов цилиндьр с бутало комплект за тези 660 евра , защото само тогава ще си доволен от вьрвежа на мотора .А ако си решил да го разкарваш прави го евтино .
      не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

Първоначално публикуван от charlie Преглед на мнение
        2Т КМХ 200 '96
        660 евро цена за ремонт на '96 година мотор са много. А ако ремонта се направи грамотно и чрез по-евтиния вариант, разлика във вървежа няма да се усети чак пък толкова голяма.
        DCRT®

Коментар

ако те интересува знам човек които прави никасил в белгия
          гарантирано истински

мисля че около 350-400 лв излиза
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            гарантирано истински

...защото това което го правят в България не е точно никасил.

Коментар

аз искам да попитам на моя КМХ125 мога ли да сложа двигател на 200кб.КМХ или рамката на 200 е по голяма и широка
              и дали електрониката трябва да се сменя ваобще всичко
              KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

До: Re: Kawasaki KMX 200 '96 2Т

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                гарантирано истински

Как се свързваш с този човек и как става изпращането и получаването на цилиндъра ,това цена с транспорта ли е или...Аз също съм на мнение че наи добре е нов ама....иначе всичко друго маи е временно решение.

Коментар

До: Kawasaki KMX 200 '96 2Т

пиши в тази тема на bobimx

Мотоциклетен магазин в Севлиево!

той ще ти отговори за начините и цената
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Колеги на едно праиателче му правим ремонт на мотора и сменяме бутало.Та питанката ми е някой знае ли колко трябва да е хлабината на КМХ 200 91г?
                    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                    Gas Gas EC 200

Коментар

Аз имах същият проблем и ми струваше 220 лева да ми набият риза и там всичко.
                      Взех си и ново бутало и моторчето стана като ново само, че моето беше 125кмх
                      Последно редактирано от Chinela; 21-07-09, 14:10.
                      [COLOR=lime][B]Kawasaki kx250f[/B][/COLOR]

Коментар

Колеги за да не правя нова тема пиша тук.Интересува ме трябва ли след смяната на бутало да се сменя и игленият лагер на биелата при колянови вал.Защото в няколко теми чета че като се счупи игленият лагер и става мешена салата и после с тези цилиндри все едно си купуваш още един мотор... пък нали в мануалите пише че един цилиндър с никасил може да издържи до 10 бутала ако трябва всеки път да цепиш двг ,да баланцираш колянови вал и да купиш биела заради един лагер...

Благодаря предварително!
                        if you're gonna be a bear be a grizzly.

Коментар

Първоначално публикуван от sharkdata Преглед на мнение
                          Колеги за да не правя нова тема пиша тук.Интересува ме трябва ли след смяната на бутало да се сменя и игленият лагер на биелата при колянови вал.Защото в няколко теми чета че като се счупи игленият лагер и става мешена салата и после с тези цилиндри все едно си купуваш още един мотор... пък нали в мануалите пише че един цилиндър с никасил може да издържи до 10 бутала ако трябва всеки път да цепиш двг ,да баланцираш колянови вал и да купиш биела заради един лагер...

Благодаря предварително!
                          Сменя се ако има нужда.
                          Има един метод на проверка - хваща се биелата в горния край с ръка и с другата ръка се почуква по върха й. Ако се чува дрънчене в долния биелен лагер - значи е износен и е за смяна. Ако няма такава хлабина - значи е добре. Този начин все пак е условен, защото не дава представа за състоянието на повърхностите на лагера и на ролките му.
                          Кога трябва да се смени биелата, при еднакви други условия, зависи от това как е оразмерена от инженерите. При едни модели е направена с голям ресурс а пру други като например кросовите където се търси лекота, са с малък ресурс.
                          2010 CRF 250 R

Коментар

А някой да знае дали Kawasaki KDX 200 e с никасилово покритие на цилиндъра?
                            if you're gonna be a bear be a grizzly.

Коментар

Electrofusion е оригиналното покритие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X