Значи имам проблем с съединител на Мз етз 250 , а проблемът е следния: самата касета на съединителя превърта в коляновия вал (нали на 250-те е студена набивка ) а този проблем се появи след като запалих за 1 път мотора след зимния сезон . После отворих капака на червячетата на оборотомера и гледам гайката на коляновия вал развит стегнах го много яко защото не за първи път ми прави такъв номер преди 1 година пак ми правеше такива номера . След като го стегнах излязох покарах към 10 15 км и опа пак почна да превърта съединителя в коляновия вал и след като се прибрах отварям пак капака на оборотомера и гледа гайката пак развита и си казах край ще сменям касетата . Отварям капака от лявата страна на двигателя където стои съединителя и хванах съединителя и го изкарах без никакви проблеми. След като смених касетата на съединителя и монтирах всичко на място , запалих мотора и си работи на място супер и след 1 минутка мотора угасна и гледам съединителя пак превърта в коляновия вал . Сега съм решил да заварям касетата на съединителя към коляновия вал ! Ако някой може да ми предложи по добра идея да сподели иначе утре го заварям и ще му
!

Коментар