Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при подаване на газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при подаване на газ

Здравейте колеги.
    Проблема е, че когато карам мотора на задна и си го кантаря понякога при подаване на газ мотора реагира с малко закЪснение (все едно заглъхва за по малко от секунда).
    Дали е нормално това, и ако не е от какво може да става така? Прави го предимно, когато позатопли малко

От: Проблем при подаване на газ

Това мисля че е от разположението на карбуратора.Имах същия проблем със скутера(пежо джет форс)като го вдигна и покарам около 10тина даже и по-малко метра хлъцваше(все едно гасне) и го поваля на две гуми а пък с на брат ми рокса нямаше такова нещо.Явно като го изправиш и нивото на бензина се измества настрани и му идва в пове или гълта повече въздух.Поне моя молост си го обеснявах така но и нама какво друго да е.при теб може сместа да му идва богата като се затопли течностите се разширяват както и кислорода и може карбуратотра да иска малко настроика,или ти е от топлинното число на свеща трябва да видиш за твоя мотор коя отговаря.Дано да съм бил полезен

Коментар

Ами то когато си го карам на две гуми това закъснение го няма или просто не се усеща така както при кантара. А разположението в какъв смисъл, някаква идея как може да се оправи

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo-20789-b0ebaaec.jpg
Прегледи:1
Размер:257.0 КБ
ID:5274643 виж този карбуратор как е представи си като го изправиш мотора нивото на бенза отива във филтара(при този случаи) чашката на карбуратора се изпразва и подлавака потъва и отваря иглата нахлува пак бенз,но в това положение неможе първоначално да произведе точната пропорция за и затова е това забавяне.Но това е мое мнение не съм сигурен дали е така

Коментар

Първоначално публикуван от fanka7a Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]327444[/ATTACH] виж този карбуратор как е представи си като го изправиш мотора нивото на бенза отива във филтара(при този случаи) чашката на карбуратора се изпразва и подлавака потъва и отваря иглата нахлува пак бенз,но в това положение неможе първоначално да произведе точната пропорция за и затова е това забавяне.Но това е мое мнение не съм сигурен дали е така
          И при мен беше същото! Цялата роля играе, карбуратора с подплавака.
          Аз го смених и нямах проблеми!

Коментар

Да, но защо на моя приятел мотора като го карам например не прави така трябва да му регулирам нивото или какво

Коментар

На твоя приятел мотора същия ли е?

Коментар

Пак е италиянски, същата работа, но какво значение има това

Коментар

РАЗПОЛОЖЕНИЕТО НА КАРБУРАТОРА !

Коментар

Ми той е свързан с маркуч за преходника, ако махна маркуча и го сложа някяк си по-близо дали ще се оправи

Коментар

Маркуча няма никво значение, къде е и как е поставен там!
                      Въпроса е до Карбуратора или го сменяш него или целия мотор, а добрия вариант в този случай е да не караш на задна гума!

Коментар

Здравейте колеги, свалих иглата едно ниво надоло (тоест пуснах по-малко бензин) и сега е супер

Коментар

Честито, сега нека да има повече 50 на 50 на една гума!

Коментар

Мерси, разбира се, че ще има

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X