Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Piaggio NRG..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Piaggio NRG..

Един приятел има Piaggio NRG mc2 1996 година . До сега мотора вървеше перфектно но един ден спука гума и го заведe на сервиз да я залепят.Понеже сервизът е до къщата му го пусна по инерция и го прибра в гаража си.След известно време се затопли и го изкара да покара малко, но когато го запали даде газ до край и мотора започна да глъхне и да гасне.
    Помислихме, че е от свеща но не беше от нея и свалихме карбуратора и го почистихме,но пак не се оправи!
    ПОМОГНЕТЕ !

От: Проблем с Piaggio NRG..

И аз имам подобен проблем-мембраната на кранчето за бензина се е втвърдила и не пуска бензин.Затова ми се налага да откачам маркучето за вакуума от карбуратора и да засмуквам с уста докато се напълни карбуратора.....и така докато остане време да сменя кранчето.Дано и твоя проблем се реши лесно!
    Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

Имаше проблем с карбуратора.Не знам какъв точно беше, но важното е че вече върви перфектно.
      Все пак мерси за съвета,колега

Коментар

Колеги имам едно piaggio nrg mc2 97 година .Но имам проблем като му дам газ защо заглахва и намалява оборотите и понякога засне моляви кажете ми какав му е проблемат?

Коментар

Колеги от скромния ми опит с този модел на Пиаджо мога да кажа, че при мен имаше един проблем, който се изразяваше в следното: В процеса на работа скутера започна на върви все по-малко, докато накрая една го закарах в бърлогата. Палеше си нормално и се опитваше да върви в ниските обороти, но когато му подадеш газ направо глъхнеше и гаснеше. Ужас. След намесата на доктора се оказа, че е нагоряла в единия ъгъл едната от двете изпускателни клапи на генерацията. След смяната на клапите всичко беше ОК. Та мисълта ми колега е, че може твоя проблем да бъде подобен на описания от мен
          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X