Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със спици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със спици

Здравейте,
    Карам КТМ 65 2000 година и на задната джанта спиците са хлабави а няма резба за натягане.Какво се прави при такъв проблем ?

От: Проблем със спици

Ми то резбата , че не я виждаш незначи , че няма. Аз онзи ден изправях предна капла на кавазаки кх 125 2002 година и също не се виждаше резба. Сваляш външната и вътрешната гума. Напръскваш и от двете страни на нипелите с карамба или някакъв друг спрей против ръжда. Оставяш час два да подейства и опитваш. Хубаво е да хванеш спицата с трета ръка или нещо такова и да пробваш да стягаш едновременно с ключе от едната страна на нипела и шестограм от другата страна. Понеже нипелите са меки и рискуваш да ги заоблиш.

Ето и малко инфо обяснено на достъпен език. Темите са за велосипеди но принципа е един и същ:

http://www.mountbikers.com/index.php?l=46

http://hasenchik.net/?page_id=127

Коментар

Ако ти трябват нови спици обади се-2.50 до 4лв за брой.
      0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев

Коментар

Ще те имам впредвид за напред но за сега ги натегнах при веломайстор и е ОК.

Коментар

Браво имай предвид , че отва е временно решение. Трябва периодично да си ги проверяваш. Всъщност незнам дали по принцип е временно решение на проблема или, когато вече има спици за подмяна. Аз лично на един РМ125 2001 година задната му капла носих за ремонт на веломайстор и след 3 карания пак беше в първоначално положение.

Коментар

Ключ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X