Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел.проблем с Piaggo Zip 50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ел.проблем с Piaggo Zip 50

Здравейте съфорумци моля помагайте Имам Piaggo Zip 50 2t след разглобяване на предния споилер с цел премахване на Ключът за палене "слагаме ЦК ключе" ми се опряха 2 жици една червена и една зелена от тогава моторчето ми не пали . Смених магнета , и Бубината и пак не иска .Ако мякой може да помогне ще съм благодарен или поне електрическата му схема ако има .Прерових нета за такава никаде не намерих .Благодрая предварително.
    П.П прегледах форума със Мануали не видях за тази машинка .Свеща е сменена ,кабела проверен ,масата също .идейте ми бяха до тука .
    Последно редактирано от chvora; 16-04-11, 21:33. Причина: допълнения
    Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

От: Помощт колеги !!!

Светльо-0898688254 или 0897002929.Представител е на Piaggo СИПЛИ-МОТО.
    crazyfox.bg@gmail.com

Коментар

Благодаря Колега

Коментар

Първоначално публикуван от chvora Преглед на мнение
        Здравейте съфорумци моля помагайте Имам Piaggo Zip 50 2t след разглобяване на предния споилер с цел премахване на Ключът за палене "слагаме ЦК ключе" ми се опряха 2 жици една червена и една зелена от тогава моторчето ми не пали . Смених магнета , и Бубината и пак не иска .Ако мякой може да помогне ще съм благодарен или поне електрическата му схема ако има .Прерових нета за такава никаде не намерих .Благодрая предварително.
        П.П прегледах форума със Мануали не видях за тази машинка .Свеща е сменена ,кабела проверен ,масата също .идейте ми бяха до тука .
        Класика в жанра: изгорил си комутатора. Запомни от мен : безразборното ровичкане из ел. инсталацията не прощава. Ако не на мига , то след втория или трети опит задължително взима изкупителна жертва.

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
          Класика в жанра: изгорил си комутатора. Запомни от мен : безразборното ровичкане из ел. инсталацията не прощава. Ако не на мига , то след втория или трети опит задължително взима изкупителна жертва.
          +1.Дано не е така,но най-вероятно това е станало.По абсолютно същия начин един приятел си изгори комутатора на Пиаджото/само че четиритактово/ и сега му стои като паметник .
          Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Как се пише - помошт или помощт???

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
              ПомоЩ

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                Зависи колко си зле
                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  ПомоЩ
                  Е добре,че има хора знаещи този език все още - няма ли някой,който коригира заглавията на темите!?...не може само в мненията да се отбелязват грешки.В заглавието поне трябва да сме старателни,другото вече е незнание,а не грешка на пръстите,нали!

Коментар

От: Помощ колеги !!!

Някой може и други комбинации да направи - помущ,помушт и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от yaha_yamaha Преглед на мнение
                      +1.Дано не е така,но най-вероятно това е станало.По абсолютно същия начин един приятел си изгори комутатора на Пиаджото/само че четиритактово/ и сега му стои като паметник .
                      Доктор Каламов съживява умрели и полу-умрели представители на италиански,японски и не много японски марки бръмчалки. Приема от здрач до зори.

Коментар

От: Помощ колеги !!!

Помощт се пише с "Щ" е добре де ,това ли е важното сега? Да се вглеждаме в правописа ? на всеки може да му се случи.Благодаря на включилите се колеги все пак .Благодаря !!! колега добре че има хора знаеЩи правилния начин на писане на Български думи.

Коментар

От: Ел.проблем с Piaggo Zip 50

Моля модератора да закрие темата Моторчето вече работи.проблема се оказа от добри търговци на резервни части.Оказа се че бубината която са ми я продали е изгоряла преди да се постави още .Демек казано ето ти изгоряла" бобина/работеща" .Това го купих от магазина в Гр.София кв.Горубляне НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАМ
                          П.П колега как ми е правописа сега? допада ли ти?

Коментар

Тука нещо не ми стана ясно,от прочетеното аз разбрах че мотора е вървял и си ровичкал и така си изгорил нещо,демек въпросната бубина която си мисля но може и да греша е комбинирана бубина-комутатор,сега чета за търговците на части и разбирам че явно си закупил изгорялата част и вместо работеща са ти дали повредена.

Коментар

Първоначално публикуван от chvora Преглед на мнение
                              Моля модератора да закрие темата Моторчето вече работи.проблема се оказа от добри търговци на резервни части.Оказа се че бубината която са ми я продали е изгоряла преди да се постави още .Демек казано ето ти изгоряла" бобина/работеща" .Това го купих от магазина в Гр.София кв.Горубляне НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАМ
                              П.П колега как ми е правописа сега? допада ли ти?
                              Не питаш мен, но има какво да се желае.
                              Напредваш.
                              Бавно, но пак е нещо.
                              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X