ЗдравеЙте, купих си cagiva elefant 125 cc. Проблемът е такъв - когато загрее до 60, наЙ-много 70 градуса гасне. Просто тока кЪм свещТа спира, когато поизСтине всичко е ок. ВЪзможно ли е да сЪм объркал нещо тоците, защото счупих ключа на път и го запалих с жиците и сега е пак така. ПомагаЙте, ако някоЙ продава ключалка, да се обажда.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
странен проблем
Свий
X
-
странен проблем
Последно редактирано от viki terzieva; 11-04-11, 09:22. Причина: Моля, проверявайте си мненията, преди да ги публикувате - правописът Ви е ужасен!Тагове: Няма
-
От: странен проблем
От кабелите на ключа ме съмнява освен, ако няма някакъв електронен контрол на смукача. Един смукач би накарал мотора да върви зле и да гасне при влизане на машината в работен режим. Иначе самия ключ би трябвало само да ти затваря веригата. Ключове всякакви може да видиш тук http://motobg.net/zcart/ . Мисля , че би било полезно да качиш някоя снимка какво си правил.
-
днес пак карах пак същатата работа като загрее и оп спре тока след 10 тина минути като поистине водата ток има,пробвах друго като загря источих половината вода и долях студена и тока мигновенно доиде пробвам с кабела от лолата данеби нещо да сам объркал тоците .
Коментар
-
значи днес го взех мотора и му е прецакана плочката на запалването но е залята със смола и няма оправяне трябвало да си купя нова но за моя мотор от друга марка неставало , някои може ли да ми обяси защо ? а ако нчкои има да се обажда.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар