Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вода в двигателя.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вода в двигателя.

Здр колеги,

Имам следния проблем влиза ми вода в двигателя .Мотора е кдх 200 от 1996 година.Смених сегмента на водната помпа ,но не са оправи съмнявам се ,че сегмента ,който купих може да не е бил точно по мярка.Някой може ли да каже дали е от сегмента или може да влиза и от друго място и ако е от сегмента да ми кажете от къде мога да си взема нов

От: Вода в двигателя.

От някоя гарнитура.

Коментар

Казва се семеринг и ако не е точно какъвто трябва или е поставен неправилно, пак ще пропуска течност.
      Yamaha WR 200

Коментар

Според мен не може да е гарнитура ,защото това е двутактожа машина водата може да влезе в двигателя само от тази семеринга.Няма къде от цилиндъра да влзезе.Исках да кажа семеринга объркал съм наясно съм ,че ако не е точна или е поставена неправилно няма да стане.Искам някой да каже от къде или от кого мога да си купя точна.

Коментар

Първоначално публикуван от oldschoolsanta Преглед на мнение
          Според мен не може да е гарнитура ,защото това е двутактожа машина водата може да влезе в двигателя само от тази семеринга.Няма къде от цилиндъра да влзезе.
          Е като е двутактова машина да не би да тяма гарнитура между цилиндъра и главата!!!!.......
          Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 29-03-11, 22:27.
          Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
            Е като е двутактова машина да не би да тяма гарнитура между цилиндъра и главата!!!!.......
            Има, но ако оттам пропуска вода ще се изгаря заедно с бензина и няма да попадне при скоростите
            Ако греша ме поправете.
            Yamaha WR 200

Коментар

Не знам за конкретната машина, но мотоциклетите които познавам /по-обикновенни/ имат отдушник на скоростите. От там при миене и т.н прониква вода.
              сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
              dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                Има, но ако оттам пропуска вода ще се изгаря заедно с бензина и няма да попадне при скоростите
                Ако греша ме поправете.
                Да водата ще изгаря когато работи мотора прав си, а когато не работи.

Но най - вероятно е от семеринг,или вкопана "износена" ос на водната помпа
                провери дали няма ръпче на оста там дето стой семеринга и ако може го подмини.
                Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 29-03-11, 23:35. Причина: Уточнение
                Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Имах същия проблем.Смених семеринга ,но не се оправи и после забелязох ,че оста е износена и след като я смених се оправи.

Коментар

А може ли да те попитам от къде си зе семерингата и оста и ако може да ми кажеш на каква цена?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X