Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не връща оборотите...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не връща оборотите...

Здравейте! Днеска като си взех мотора му сипих бензин и ново масло - по-хубаво от старото... И сега като дам гас и развъртя ръчката после то си остава на високи обороти и е много гадно! ;( Гледам жилото не е закъсало кат върна гаста и то си се връща... аааа и на моменти глъхне! Данеби нещо да е забило в карбуратора и затова да е така?! А може ли да е от маслото? Аз тъкмо го сложих и тези номера почнаха!
    [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Re: Не връща оборотите...

Ама то и самата дръжка ли не се връща.Виш жилото смажи ръчката може и да започне да се връща.Я пробвай да опъваш жилото да видиш дали ще се връща само
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Почисти добре карбуратора и жигльорите и пробвай пак дали ще работи нормално двигателя.
      2010 CRF 250 R

Коментар

Според мен жилото е проблема и на моя мотор го правеше същото но незнам щом казваш че не е от жилото
        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Съжалявам, забравил съм да пиша в форума този проблем го оправих същия ден с малки настройки на карбуратора!

Сега пък нещо не ми вдига максималните обороти и тея дни ще прегледам въздушния филтър, карбуратора и електродите на свеща, защото са малко по раздалечени, от колкото ги дават в ръководството...
          [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
            Съжалявам, забравил съм да пиша в форума този проблем го оправих същия ден с малки настройки на карбуратора!

Сега пък нещо не ми вдига максималните обороти и тея дни ще прегледам въздушния филтър, карбуратора и електродите на свеща, защото са малко по раздалечени, от колкото ги дават в ръководството...
            Да ти кажа при мен не влизаше в критични ,защото една букса се беше изхлузила малко .При мен идва един сноп кабели от магнета и свършва под резервоара и точно там е тази букса и аз го свалях уж да го чистя и без да искам съм я извадил малко и се вкарваше до кам 5-6 хиляди оборота и после все едно нещо не му достигаше какво ли не гледах а то се оказа буксата та моя съвет е прегледаи си кабелите преди да разбазикаш други неща . Успех!
            Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

Коментар

Да споделя и аз опит - миналата седмица вместо Кастрол Р2 сложих Р4 - мамка им - еднакви шишета, еднакъв цвят, еднакви лепенки, еднакво миришат, на външен вид само по цифричката се различават.
              Брей не върви и не върви мотора, пуши, задържа обороти (и аз си мислих, че съм закъсал жило на газта).
              Добре че се намери кой да види че е отворена грешната бутилка.

Така че - може и от маслото ти да е.
              Това, че си си купил масло на което пише, че е по- добро, не означава, че е по- добро. Аз лично съм попадал на много ментета на Мотул ( и на Кастрол).

Също - старая се да не променям няколко неща наведнъж.
              Така като си пипал карбове, сменил си масло...
              Ха познай от какво е

Коментар

До: Не връща оборотите...

неска дадах на едно приятелче да поакр амоя мотор и катъо се качаше и си закъчи крачола и истурв а мотора и после седнах да го карам и като дам гас и рукохватката на гъзта не се връща давам гас и треа да я върна аз ианче не връща оборотите я помогнете как да го оправя мерси предварително

Коментар

До: Не връща оборотите...koko-_-93

след като е паднало приятелчето ти се е набила дръжката навътре кам кормилото отвърти я и я извади леко навън това ти е проблема и вземи пиши малко по разбираемо
                  0888 074 049

Коментар

сажелявам за правописа ама не сам мн свикнал на кирилица. мерси много утре ще пробвам и ще вида дали е от това .аз ме самняава да не е прожината в карбураотра да се е заклещила нещо

Коментар

Първоначално публикуван от koko-_-93 Преглед на мнение
                      сажелявам за правописа ама не сам мн свикнал на кирилица. мерси много утре ще пробвам и ще вида дали е от това .аз ме самняава да не е прожината в карбураотра да се е заклещила нещо
                      Ми тогава пиши в щатските форуми, там са свикнали на латиница. Що питаш тука
                      А за проблема който споменаваш е 100% ръкохватката както ти е писал Наско.

Коментар

мхм от тва беше мерси още веднъш

Коментар

неска дадах на едно приятелче да поакр амоя мотор и катъо се качаше и си закъчи крачола и истурв а мотора и после седнах да го карам и като дам гас и рукохватката на гъзта не се връща давам гас и треа да я върна аз ианче не връща оборотите я помогнете как да го оправя мерси предварително
                          мхм от тва беше мерси още веднъш
                          Към модераторите: Защо не триете тази шльокавица?!
                          Не бил свикнал той!! Баровец!!

Веднъж давал "гас", после "рукохватката на гъзта" - той си се бъзика с нас!!!

Коментар

/СПАМ - простете!/
                            Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                            ...
                            Съгласих се колега, но не се хвърляй в нерви... лапета много, ако се дразниш на всяко, няма да имаш време за друго - отпусни коня и have fun /имай майтап/ (шегичка)...

П.С. Брей това още малко на математическа формула ще заприлича - с тия скоби

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                              Към модераторите: Защо не триете тази шльокавица?!
                              Не бил свикнал той!! Баровец!!

Веднъж давал "гас", после "рукохватката на гъзта" - той си се бъзика с нас!!!
                              Спокойно.
                              При следващ подобен пост - трия.
                              Наистина в тази тема има повечко модераторска толерантност
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X