Здравейте! Днеска като си взех мотора му сипих бензин и ново масло - по-хубаво от старото... И сега като дам гас и развъртя ръчката после то си остава на високи обороти и е много гадно! ;( Гледам жилото не е закъсало кат върна гаста и то си се връща... аааа и на моменти глъхне! Данеби нещо да е забило в карбуратора и затова да е така?! А може ли да е от маслото? Аз тъкмо го сложих и тези номера почнаха!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Не връща оборотите...

Свий

X
- 

Re: Не връща оборотите...

Съжалявам, забравил съм да пиша в форума този проблем го оправих същия ден с малки настройки на карбуратора!

Сега пък нещо не ми вдига максималните обороти и тея дни ще прегледам въздушния филтър, карбуратора и електродите на свеща, защото са малко по раздалечени, от колкото ги дават в ръководството... [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img] [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]
 Коментар
- 

Да ти кажа при мен не влизаше в критични ,защото една букса се беше изхлузила малко .При мен идва един сноп кабели от магнета и свършва под резервоара и точно там е тази букса и аз го свалях уж да го чистя и без да искам съм я извадил малко и се вкарваше до кам 5-6 хиляди оборота и после все едно нещо не му достигаше какво ли не гледах а то се оказа буксата та моя съвет е прегледаи си кабелите преди да разбазикаш други неща . Успех!Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнениеСъжалявам, забравил съм да пиша в форума този проблем го оправих същия ден с малки настройки на карбуратора!

Сега пък нещо не ми вдига максималните обороти и тея дни ще прегледам въздушния филтър, карбуратора и електродите на свеща, защото са малко по раздалечени, от колкото ги дават в ръководството... Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?" Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"
 Коментар
- 

Да споделя и аз опит - миналата седмица вместо Кастрол Р2 сложих Р4 - мамка им - еднакви шишета, еднакъв цвят, еднакви лепенки, еднакво миришат, на външен вид само по цифричката се различават.
 Брей не върви и не върви мотора, пуши, задържа обороти (и аз си мислих, че съм закъсал жило на газта).
 Добре че се намери кой да види че е отворена грешната бутилка.

Така че - може и от маслото ти да е.
 Това, че си си купил масло на което пише, че е по- добро, не означава, че е по- добро. Аз лично съм попадал на много ментета на Мотул ( и на Кастрол).

Също - старая се да не променям няколко неща наведнъж.
 Така като си пипал карбове, сменил си масло...
 Ха познай от какво е  
 Коментар
- 

До: Не връща оборотите...

неска дадах на едно приятелче да поакр амоя мотор и катъо се качаше и си закъчи крачола и истурв а мотора  и после седнах да го карам и като дам гас и рукохватката на гъзта  не се връща давам гас и треа да я върна аз ианче не връща оборотите я помогнете как да го оправя мерси предварително и после седнах да го карам и като дам гас и рукохватката на гъзта  не се връща давам гас и треа да я върна аз ианче не връща оборотите я помогнете как да го оправя мерси предварително     
 Коментар
- 

Ми тогава пиши в щатските форуми, там са свикнали на латиница. Що питаш тукаПървоначално публикуван от koko-_-93 Преглед на мнениесажелявам за правописа ама не сам мн свикнал на кирилица. мерси много утре ще пробвам и ще вида дали е от това .аз ме самняава да не е прожината в карбураотра да се е заклещила нещо 
 А за проблема който споменаваш е 100% ръкохватката както ти е писал Наско.
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от koko-_-93 Преглед на мнениенеска дадах на едно приятелче да поакр амоя мотор и катъо се качаше и си закъчи крачола и истурв а мотора  и после седнах да го карам и като дам гас и рукохватката на гъзта не се връща давам гас и треа да я върна аз ианче не връща оборотите я помогнете как да го оправя мерси предварително и после седнах да го карам и като дам гас и рукохватката на гъзта не се връща давам гас и треа да я върна аз ианче не връща оборотите я помогнете как да го оправя мерси предварително    Първоначално публикуван от koko-_-93 Преглед на мнениесажелявам за правописа ама не сам мн свикнал на кирилица. мерси много утре ще пробвам и ще вида дали е от това .аз ме самняава да не е прожината в карбураотра да се е заклещила нещоКъм модераторите: Защо не триете тази шльокавица?!Първоначално публикуван от koko-_-93 Преглед на мнениемхм от тва беше Първоначално публикуван от koko-_-93 Преглед на мнениесажелявам за правописа ама не сам мн свикнал на кирилица. мерси много утре ще пробвам и ще вида дали е от това .аз ме самняава да не е прожината в карбураотра да се е заклещила нещоКъм модераторите: Защо не триете тази шльокавица?!Първоначално публикуван от koko-_-93 Преглед на мнениемхм от тва беше   мерси още веднъш мерси още веднъш 
 Не бил свикнал той!! Баровец!! 

Веднъж давал "гас", после "рукохватката на гъзта" - той си се бъзика с нас!!!
 Коментар
- 

/СПАМ - простете!/
 Съгласих се колега, но не се хвърляй в нерви... лапета много, ако се дразниш на всяко, няма да имаш време за друго - отпусни коня и have fun /имай майтап/ (шегичка)...Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение...

П.С. Брей това още малко на математическа формула ще заприлича - с тия скоби  
 Коментар
- 

Спокойно.Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеКъм модераторите: Защо не триете тази шльокавица?!
 Не бил свикнал той!! Баровец!! 

Веднъж давал "гас", после "рукохватката на гъзта" - той си се бъзика с нас!!!
 При следващ подобен пост - трия.
 Наистина в тази тема има повечко модераторска толерантност 2010 CRF 250 R 2010 CRF 250 R
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар