Здравейте! Днеска като си взех мотора му сипих бензин и ново масло - по-хубаво от старото... И сега като дам гас и развъртя ръчката после то си остава на високи обороти и е много гадно! ;( Гледам жилото не е закъсало кат върна гаста и то си се връща... аааа и на моменти глъхне! Данеби нещо да е забило в карбуратора и затова да е така?! А може ли да е от маслото? Аз тъкмо го сложих и тези номера почнаха!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не връща оборотите...
Свий
X
-
Re: Не връща оборотите...
Съжалявам, забравил съм да пиша в форума този проблем го оправих същия ден с малки настройки на карбуратора!
Сега пък нещо не ми вдига максималните обороти и тея дни ще прегледам въздушния филтър, карбуратора и електродите на свеща, защото са малко по раздалечени, от колкото ги дават в ръководството...[img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]
Коментар
-
Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнениеСъжалявам, забравил съм да пиша в форума този проблем го оправих същия ден с малки настройки на карбуратора!
Сега пък нещо не ми вдига максималните обороти и тея дни ще прегледам въздушния филтър, карбуратора и електродите на свеща, защото са малко по раздалечени, от колкото ги дават в ръководството...Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"
Коментар
-
Да споделя и аз опит - миналата седмица вместо Кастрол Р2 сложих Р4 - мамка им - еднакви шишета, еднакъв цвят, еднакви лепенки, еднакво миришат, на външен вид само по цифричката се различават.
Брей не върви и не върви мотора, пуши, задържа обороти (и аз си мислих, че съм закъсал жило на газта).
Добре че се намери кой да види че е отворена грешната бутилка.
Така че - може и от маслото ти да е.
Това, че си си купил масло на което пише, че е по- добро, не означава, че е по- добро. Аз лично съм попадал на много ментета на Мотул ( и на Кастрол).
Също - старая се да не променям няколко неща наведнъж.
Така като си пипал карбове, сменил си масло...
Ха познай от какво е
Коментар
-
До: Не връща оборотите...
неска дадах на едно приятелче да поакр амоя мотор и катъо се качаше и си закъчи крачола и истурв а мотораи после седнах да го карам и като дам гас и рукохватката на гъзта не се връща давам гас и треа да я върна аз ианче не връща оборотите я помогнете как да го оправя мерси предварително
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko-_-93 Преглед на мнениесажелявам за правописа ама не сам мн свикнал на кирилица. мерси много утре ще пробвам и ще вида дали е от това .аз ме самняава да не е прожината в карбураотра да се е заклещила нещо
А за проблема който споменаваш е 100% ръкохватката както ти е писал Наско.
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko-_-93 Преглед на мнениенеска дадах на едно приятелче да поакр амоя мотор и катъо се качаше и си закъчи крачола и истурв а мотораи после седнах да го карам и като дам гас и рукохватката на гъзта не се връща давам гас и треа да я върна аз ианче не връща оборотите я помогнете как да го оправя мерси предварително
Първоначално публикуван от koko-_-93 Преглед на мнениесажелявам за правописа ама не сам мн свикнал на кирилица. мерси много утре ще пробвам и ще вида дали е от това .аз ме самняава да не е прожината в карбураотра да се е заклещила нещоПървоначално публикуван от koko-_-93 Преглед на мнениемхм от тва бешемерси още веднъш
Не бил свикнал той!! Баровец!!
Веднъж давал "гас", после "рукохватката на гъзта" - той си се бъзика с нас!!!
Коментар
-
/СПАМ - простете!/
Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение...
П.С. Брей това още малко на математическа формула ще заприлича - с тия скоби
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеКъм модераторите: Защо не триете тази шльокавица?!
Не бил свикнал той!! Баровец!!
Веднъж давал "гас", после "рукохватката на гъзта" - той си се бъзика с нас!!!
При следващ подобен пост - трия.
Наистина в тази тема има повечко модераторска толерантност2010 CRF 250 R
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар