Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с клапата на CRM250AR (AKTIVATED RADIKAL)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с клапата на CRM250AR (AKTIVATED RADIKAL)

Проблема всъщност е с електронното управление на въпросната клапа(сработва след няколко рестартирания и обикновено задържа докато го изгася,но се случва и да откаже самоволно),което е в един корпус с комутатора,който пък работи.Прочетох по руски форуми:
    http://www.crm250.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=1245,
    че това е болка на този (последния 1997-2000г.) модел.Всяка информация засягаща проблема,ще е от полза,Благодаря.
    В основата на всички човешки нещастия... стои невежеството.

От: Проблем с клапата на CRM250AR (AKTIVATED RADIKAL)

Бай Пец нали викаше че ще взимаш дрз или хр,пък сега гледам си на црм.Това с управлението на атаката е сложна работа,затова предпочитат мотори с механична атака по малко ядове.

Коментар

Ице ей тучка е казано защо:
      http://www.pozitivmoto.ru/testdrive/112/
      И DRZ ще има по-нататък,просто съм без цвайтакт от няколко месеца,а отдавна исках след КДХ-а и ДТ-то точно хонда ЦРМ да опитам.Опитах и......тоз мотор е друга бира брат.Бях взел да съжалявам,че не купих един от по-старите модели преди време...и като видях този в обявата,веднага газ на Видин...пък и зимата ми се човъркаше някаква техника.

Коментар

Е....отстраних заливката на огромния комутатор(три дни,много пипкава работа) и си го отремонтирах сам.Омръзна ми "ДА ВИКАМ НЕВОЛЯТА" и запретнах ръкави.За нов ми искаха 1080 лева (а де,що е толкова скъп!.Няколко седмици изчетох всичко по всякакви сайтове,но сериозна информация така и не срещнах никъде....и слава богу,че съм донякъде грамотен явно,щото и едно DT200R преди 2-3 години с проблемен комутатор,съживих пак сам(след като не намерих никъде втора употреба).
        Та тъй де,някой ако е изпаднал в положение като мен купувайки рядко срещан модел на мотор (произвеждан като тези мойте само за японския пазар) с проблем в електрониката,а не среща помощ и съдействие,да свирка.
        Няма невъзможни неща!
        Живи и здрави на всички!
        Последно редактирано от 5ar; 04-03-11, 15:43.

Коментар

Ти направо ме срази,как 1080лв за комутатор,кажи къде са ти определили тази цена да ида да ги посъветвам да си купят нафтова пушка и да се застрелят.

Коментар

Толкова е ,обърнах всякаква информация и това е цена на човек който зарежда магазини в Гърция,доставчик бил на няколко марки,от тях поне две бяха японски.Едни пичове от Троян търсеха за по-стария модел и в Гърция намерили нов за 450 евро,а моя е (AKTIVATED RADIKAL)т.е.концептоално различен(последния модел HONDA CRM)....ужас,нямам думи...Но "ПАШАТА ОБИЧА СМЕЛИТЕ" ,а и всичко човек го е правил......вече не пасем трева по слоговете ,нали тъй.Днес направих една разходка,екстра е.Много ми пасна тая моторетка,точно както я описват по сайтовете,а и аз труд и средства не пестих.Много съм доволен,та да видим кога ще ми омръзне.
            Последно редактирано от 5ar; 04-03-11, 20:23.

Коментар

Ама и теб не те слуша главата,от къде ти дойде муза за тоя СРМ 250,то не че и моята ме слуша,защото и мен ме е захапал щуреца за КДХ 200Р.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X