Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha Yz 125 проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha Yz 125 проблем

Здравейте на всички!
    Нов съм тук, в смисъл от скоро съм регистриран. Възникна проблем с моята машинка и реших да пусна една тема да видя какво ще кажат някои по-компетентни от мене.Става въпрос за Yamaha YZ 125 2004-2005г. Карах си я, нямаше грешка, докато изведнъж угасна! Отвъртях свещта и видях, че е зацапана. Почистих я, и я сложих. Мотора запали веднага, но след 5 секунди работа угасна. Свещта отново беше зацапана, два дена си играх да я чистя и да паля мотора и стигах пак до там, откъдето съм тръгнал. Въпроса ми е, от какво може да е това. Мисля, че може да е от буталото, не съм го сменял, след като купих мотора, а вече съм изхарчил 3л. масло( бая возене падна). Карам го за удоволствие, не се състезавам.
    Предварително благодаря на хората впечатлени и участвали с мнения в темата ми !
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-02-11, 20:04.

От: Yamaha Yz 125 проблем

Отговора се крие във въпроса ти.
    Сложи нова свещ и почисти карбуратора и въздушния фитър.
    2010 CRF 250 R

Коментар

Аз мисля че е от маслото, защото аз имах същия проблем с моя мотор и се оказа, че свеща ми гърми заради по бедно гориво. Демек, че меша
      с по малко масло ..

Коментар

Първоначално публикуван от bobi_95 Преглед на мнение
        Аз мисля че е от маслото, защото аз имах същия проблем с моя мотор и се оказа, че свеща ми гърми заради по бедно гориво. Демек, че меша
        с по малко масло ..
        Обикновено свещта се зацапва при богата смес, когато има гориво и масло в излишък.
        2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X